Minik Mehmet’in ‘yanına gelebilir miyim?’ talebini kırmadı makamında misafir etti


Siyaset 1.09.2022 23:47:00 0
Minik Mehmet’in ‘yanına gelebilir miyim?’ talebini kırmadı makamında misafir etti

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, kendisine video çekerek ailesi vasıtasıyla ulaştırarak ‘Başkanım ben senin yanına gelebilir miyim?’ diyen ana sınıfı öğrencisi Mehmet Aras’ı belediyede ağırladı. Kendisi ve arkadaşı için top isteyen minik Mehmet, Başkan Başdeğirmen’den ayrıca mahallesine bir park ve özellikle kaydırak istedi. Başkan Başdeğirmen de minik Mehmet’in bu isteklerini kırmadı. 

Mehmet Aras henüz ana sınıfı öğrencisi. Başkan Başdeğirmen’in Andık Şelalesi incelemelerinde tanıştığı minik Mehmet, eve gidince ailesinden video çekmelerini isteyerek ‘Başkanım ben senin yanına gelebilir miyim?’ dedi ve videoyu Başkan Başdeğirmen’e göndertti. 

Videoyu alan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, minik Mehmet Aras’ın bu talebini anında karşılayarak kendisini belediyede ağırladı. Benden bir isteğin var mı? diyen Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e “Top istiyorum, arkadaşım için de kendim içinde” diyen minik Mehmet, ayrıca içerisinde salıncak ve kaydırakta olan bir oyun parkı istedi. Başkan Başdeğirmen ve minik Mehmet Aras’ın sohbeti güzel anlara sahne oldu. Başkan Başdeğirmen’in ‘Sen okula gidiyor musun?’ sorusuna minik Mehmet ‘anasınıfına gidiyorum’ şeklinde cevap verdi. Başkan Başdeğirmen’in ismini sorduğu Mehmet Aras, “Mehmet Aras. Hani şelalenin önünde buluşmuştuk ya, sen bana dondurma vermiştin” dedi. 
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ardından minik Mehmet Aras’a ve Görkem isimli arkadaşı için birer top hediye etti. ‘Teşekkür ederim’ diyen Mehmet Aras ardından sevinçli bir şekilde belediyeden ayrıldı.  


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı