Gündem

Gündem Haberleri

MKE’den özelleşmeme sevinci!


Gündem 28.06.2021 18:30:00 0
MKE’den özelleşmeme sevinci!

Makine ve Kimya Endüstrisi Anonim Şirketi Hakkında Kanun Teklifi, TBMM Milli Savunma Komisyonunda kabul edildi. MKE Genel Müdürü Yasin Akdere, "Sizler bize güvendiniz, biz de hiç bir şekilde güveninizi sarsmayacağız" dedi.

ANKARA (İGFA) - Makine ve Kimya Endüstrisinin yapısını ve statüsünü değiştiren teklif Milli Savunma Komisyonunda kabul edildi. Düzenlemeye göre, kurumun taşınır ve taşınmazları ile tüm araç gereçleri Anonim Şirkete devredilecek. Pay sahipliğine dayanan oy, yöntem, temsil gibi hak ve yetkileri, Milli Savunma Bakanlığı tarafından kullanılacak. MKE Anonim Şirketi, Milli Savunma Bakanlığı envanterinde bulunan ham madde, malzeme ve araç-gereçleri alabilecek.

"MKEK ÖZELLEŞMİYOR, ÖZELLEŞMEYECEK"

Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürü Yasin Akdere, kurumun sosyal medya hesabından özelleşmeyeceğini belirterek, "Özelleşmiyor ve özelleşmeyecek. Sizler bize güvendiniz, inşallah MKE ailesi olarak hiçbir şekilde güveninizi sarsmayacağız" paylaşımında bulundu.

https://twitter.com/MKEKresmi/status/1409104007059156993

Burdur'da su kaynakları arttırılacak! Çalışmalar incelendi! DSİ 18. Bölge Müdürü Osman Erkan, Tefenni Beyköy'de sondaj çalışmaları hakkında incelemelerde bulundu. DSİ'nin Burdur'daki su kaynaklarını geliştirmek için çalışmaları devam ediyor.
ISUBÜ ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında işbirliği Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında akademik işbirliği protokolü imzalandı.
Isparta turizm ve gastronomi derneği resmen kuruldu Isparta'da turizm ve gastronomi alanında faaliyet gösterecek olan "Isparta Turizm ve Gastronomi Derneği"nin resmi açılışı gerçekleştirildi.
Danayiyen şampiyonu makamında ağırladı Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen, Türkiye Şampiyonu Bade Su Doğan’ı makamında ağırladı.
Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat! Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat!