MSB: 4 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım operasyonlarında toplamda 4 teröristin ateş destek ve hava harekatlarıyla etkisiz hale getirildiğini duyurdu.


Gündem 27.09.2021 14:30:00 0
MSB: 4 terörist etkisiz hale getirildi

ANKARA (İGFA) - Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Şimşek operasyonu bölgesinde tespit edilen 3 PKK'lı terörist, ateş destek vasıtalarıyla, Pençe-Yıldırım bölgesinde de 1 PKK'lı terörist hava harekatıyla etkisiz hale getirildi.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, teröristlere yönelik operasyonların sürdüğü belirtilirken, "Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Şimşek operasyonu bölgesinde tespit edilen 3 PKK'lı terörist ateş destek vasıtaları ile etkisiz hâle getirilirken, Pençe-Yıldırım bölgesinde de 1 PKK’lı terörist hava harekâtı ile etkisiz hâle getirildi" ifadeleri kullanıldı.

 

Teröristlere yönelik operasyonlarımız sürüyor.

Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Şimşek operasyonu bölgesinde tespit edilen 3 PKK'lı terörist ateş destek vasıtaları ile etkisiz hâle getirilirken, Pençe-Yıldırım bölgesinde de 1 PKK’lı terörist hava harekâtı ile etkisiz hâle getirildi. pic.twitter.com/bgSJu9Btf8

— T.C. Millî Savunma Bakanlığı (@tcsavunma) September 27, 2021

Keşan Belediye Başkanı Özcan: “Hoş tablo devralmadık” Keşan Belediye Başkanı Özcan: “Hoş tablo devralmadık”
İzmit, 23 Nisan’da çocuk sesleriyle şenlenecek İzmit, 23 Nisan’da çocuk sesleriyle şenlenecek
Lezita'dan grev açıklaması Lezita'dan grev açıklaması
CHP’den yurt dışında örgütlenme atağı: Paris Birliği kuruldu! CHP’den yurt dışında örgütlenme atağı: Paris Birliği kuruldu!
Ali Jale'ye Miçotakis sürprizi Ali Jale'ye Miçotakis sürprizi