Mudanya Eşkel sahillerinde ‘tedbiren’ deniz yasağı


Gündem 23.07.2021 22:00:00 0
Mudanya Eşkel sahillerinde ‘tedbiren’ deniz yasağı

Bursanın Mudanya ilçesinde olumsuz hava koşulları nedeniyle uygulanan tedbir kapsamında Eşkel, Eğerce ve Mesudiye sahillerinden Karacabey Boğazına kadar olan bazı plajlarda denize girilmesi 1 gün daha yasaklandı.

BURSA (İGFA) - Mudanya Kaymakamlığı tarafından olumsuz hava şartları nedeniyle Eşkel, Eğerce, Mesudiye sahillerinden Karacabey Boğazına kadar seyreden sahil şeridinde bugün denize girilmesine izin verilmedi. Yapılan meteorolojik değerlendirmelerde, denizdeki kuvvetli rüzgar durumundan dolayı can kayıpları ve boğulmaları önlemek amacıyla uygulamanın 24 Temmuz Cumartesi günü de devam edeceği bildirildi.

Mudanya İlçe Jandarma Komutanlığı ile Mudanya Belediyesi Arama Kurtarma ekipleri, söz konusu bölgede önlem alarak sahildeki kişilere konuyla ilgili uyarılarda bulundu. Anons yaparak vatandaşların denizden çıkmaları sağlanırken, olağanüstü duruma karşı bölgede 112 ekibi de bölgede bekliyor.

Hatırlanacağı gibi, Mudanya Kaymakamlığının denizde yüzme yasağı aldığı Eğerce ve Eşkel sahillerinde önceki gün, üç boğulma vakası önlenmişti. Yasağın diğer günlerde devam edip etmemesinin hava tahminlerine bağlı olacağını öğrenildi.


MEB'de 'Şehrengiz' çalıştayı MEB'de 'Şehrengiz' çalıştayı
Kayseri İstihdam Fuarı İstişare Toplantısı Kayseri OSB’de gerçekleşti Kayseri İstihdam Fuarı İstişare Toplantısı Kayseri OSB’de gerçekleşti
BUTEKOM Tarafından Yürütülen BUTEXCOMP Projesi tamamlandı BUTEKOM Tarafından Yürütülen BUTEXCOMP Projesi tamamlandı
BİLSEM'lerde bireysel uygulama dönemi BİLSEM'lerde bireysel uygulama dönemi
Başkan Palancıoğlu "Salon Sporları Merkezi" ile sporcuların hayatına dokunacak Başkan Palancıoğlu "Salon Sporları Merkezi" ile sporcuların hayatına dokunacak