Mudanya Kaymakamı Sözer’den ‘randevusuz aşı’ çağrısı


Gündem 16.06.2021 17:30:00 0
Mudanya Kaymakamı Sözer’den ‘randevusuz aşı’ çağrısı

Bursanın Mudanya ilçesinde aşı hakkı kazanmış kurumlarda görevli personelin randevusuz olarak Sağlık Müdürlüğünde aşılama işlemleri gerçekleştirilirken, kırsaldaki vatandaşların da plan dahilinde aşılmaları köylerinde yapılıyor.

BURSA (İGFA) - Mudanya Kaymakamı Faik Oktay Sözer, COVID-19 ile mücadelede kitlesel aşılama çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Vaka sayılarındaki azalma ile gelinen süreçte toplumda yaygın aşılama çalışmalarının Mudanyada da hız kazandığını belirten Kaymakam Sözer, Sağlık Müdürlüğü tarafından ilçede bulunan tüm kurum ve kuruluşlarla koordineli çalışmalar yapıldığını söyledi.

Kurumlarda görevli aşı hakkı kazanmış personellerin randevusuz işlemlerinin İlçe Sağlık Müdürlüğünde yapıldığını kaydeden Kaymakam Sözer,  "Aynı şekilde kırsal mahallelerimizde de muhtarlarımızla yapılan koordineli planlama ile vatandaşların köylerinde aşı yapılması planlanmaktadır. Bundan sonraki süreçte aşı hakkı kazanan vatandaşların aşı randevularını almaları kaydıyla İlçe Sağlık Müdürlüğünde aşılarını yaptırabilmeleri mümkün olacaktır" dedi.  

Normalleşme yolunda ikinci aşama olan toplumsal aşılamaya vatandaşların eksiksiz katılımın büyük önem arz ettiğini söyleyen Kaymakam Sözer, aşı hakkı doğan herkesi tercihine göre Aile Sağlığı Merkezi, özel veya Devlet Hastaneleri ile İlçe Sağlık Müdürlükleri aşı birimlerinde aşıya davet etti.


Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar
ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi