Mudanya minibüslerinde direksiyon Açıkgözde

Bursanın Mudanya ilçesinde 2018den bu yana S.S. 23 Nolu Mudanya Minibüsçüler Kooperatifi Başkanlığını sürdüren Zekai Samast, olağan genel kurulda aday olmayarak görevi önceki yıllarda iki dönem kooperatif başkanlığı yapan Mehmet Açıkgöze devretti.


Gündem 18.04.2021 17:00:00 0
Mudanya minibüslerinde direksiyon Açıkgözde
BURSA (İGFA) - Mudanyada şehir içi ile Bursa ulaşımı sağlayan 74 üyeli S.S. 23 Nolu Minibüsçüler Kooperatifi olağan genel kurulunu yaptı. Aralık 2018den bu yana başkanlık görevini sürdüren Zekai Samast, faaliyet ve denetim raporlarının okunup ibrasından sonra yapılan seçimlerde görevi Mehmet Açıkgöz ve ekibine devretti. 
Genel kurulda iki yıllığına kooperatif başkanlığına seçilen Mehmet Açıkgöz, zor bir dönemde devraldıkları kooperatifi daha iyi duruma getirmek için gayret sarf edeceklerini söyledi. Başkan Açıkgöz, ilçe girişindeki BUDO İskelesinde konuşlanan Burulaşa ait sarı otobüslerin ise ilçe trafiğini olumsuz etkilediğini öne sürerek, söz konusu bölgedeki sarı otobüslerin azaltılarak, Mudanya minibüslerinin de bu alana konuşlandırılmasının yolculara da seçme hakkı tanınması açısından olumlu olacağını kaydetti.
Mehmet Açıkgöz başkanlığındaki 23 Nolu Mudanya Minibüsçüler Kooperatifi yönetimine Hüseyin Arslan, İsmail Kızıl, Nihat Koçak ve Ali Uğur seçildi. Ali Can Ünlü, Halil Gültekin ve Yakup Cengiz ise kooperatifte yeni dönem denetleme kurulunu oluşturdu.

ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı