Mudanya Yıldıztepedeki projede ilk bloğun temel betonu atıldı

Bursanın Mudanya ilçesinde pandemi dolayısıyla bir süre ara verilen Yıldıztepe Sosyal Yaşam Merkezinde çalışmaların kontrollü normalleşme süreciyle birlikte yeniden başlaması ardından, ilk bloğun temel betonu atıldı.


Gündem 24.03.2021 14:30:00 0
Mudanya Yıldıztepedeki projede ilk bloğun temel betonu atıldı
BURSA (İGFA) - Mudanya Belediyesi, Bursalıların buluşma noktası olarak sosyal yaşam merkezi olarak projelendirdiği ve çalışmalarını uzun bir süredir devam ettirdiği Yıldıztepede, ilk bloğun temel betonunu attı. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, belediyenin teknik ekibi, CHPli belediye meclis üyeleri ve ilçe yönetimiyle birlikte inşaat alanında incelemede bulundu. Sosyal Yaşam Merkezinde dükkanların üzerine inşa edileceği 40 bin metreküp dolgu yapılan alanda ilk bloğun temel betonunu attıklarını belirten Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, birinci etap çalışmalarının yılsonuna kadar tamamlanmasını hedeflediklerini kaydetti. 
Projenin alt yapı kısmını oluşturan fore kazık yapılması, zemin sağlamlaştırma betonları, iksa sistemleri gibi zor işleri tamamladıklarını anlatan Başkan Türkyılmaz, üst yapı çalışmalarında 405 metrekare geo duvar, 250 metrekare istinat duvarı ile 18 dükkan, 12 adet kiosktan oluşan 3 bin metrekare kapalı alan, 150 araçlık otopark ve 3 bin 500 metrekare çevre düzenlemesine yönelik projenin tamamlandığında yalnızca Mudanyalıların değil, Bursalıların buluşma noktası olacağını söyledi.

ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı