Müge Anlı'dan Isparta Halk Eğitimi Merkezine teşekkür


Yaşam 4.11.2019 23:45:00 0
Müge Anlı

Müge Anlı'dan Isparta Halk Eğitimi Merkezine teşekkür

Ünlü televizyoncu Müge Anlı'dan Isparta Halk Eğitim Merkezi yönetici, öğretmen ve çalışanlarına "okuma - yazma" seferberliği teşekkürü.


Müge Anlı'nın talebi ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve eşleri Emine Erdoğan tarafindan 2018 yılında Türkiye genelinde başlatılan ve büyük başarı sağlanan "okuma - yazma" seferberliğinde Isparta Halk Eğitimi Merkezi aktif rol almıştı.


Müge Anlı Okuma yazma seferberliğinin yürütüldüğü dönemde Isparta Halk Eğitimi Merkezinden  kampanyaya katılan kursiyerleri ve Kurum yöneticilerini programına davet etmişti. Isparta Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü adına kendisini ziyaret eden Müdür yardımcısı Abdullah Uygun'a kampanyaya vermiş oldukları destekten ve kampanya süresince yapmış oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür ederek: "Isparta'ya ve özellikle Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'ne okuma - yazma seferberliğindeki başarılı ve yoğun çalışmalarından dolayı çok teşekkür ederim. Kampanyaya Isparta Halk Eğitimi Merkezi’nin bütün ekibi öncülük yaptılar, özveri içinde çalıştılar. Isparta'ya selam ve sevgilerimi söylüyorum" dedi...


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Doğu'ya kar, Batı'ya bahar! Yurtta hava nasıl? Doğu'ya kar, Batı'ya bahar! Yurtta hava nasıl?
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor