Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Gürün, gençlerle bir araya geldi

Üniversitelerin açılmasıyla beraber barınma sorunu yaşayan öğrenciler için geçici yer tahsis eden Muğla Büyükşehir Belediyesini, gençler ziyaret etti.


Gündem 7.10.2021 18:00:00 0
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Gürün, gençlerle bir araya geldi

MUĞLA(İGFA)- Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, üniversite eğitimi için Muğla'ya gelen gençlerle bir araya geldi. Barınma sorununu yaşayan öğrenciler için kapılarını açan Muğla Büyükşehir Belediyesi, geçici konaklama alanları tahsis etti. Üniversiteli gençler Başkan Gürün'e teşekkür etti. 

Gençlerle bir aray gelmekten mutluluk duyduğunu dile getiren Başkan Gürün, “Geleceğimiz olan evlatlarımızın eğitimine odaklanmaları ve sadece bu çerçevede yol almaları gerektiğine inanıyoruz. Hiçbir evladımızın sokakta kalmasına gölümüz razı olmaz ve olmamalıdır. Biz
ailelerinden uzakta yeni bir hayata başlarken öğrencilerimizin yaşadığı
mağduriyeti gidermek için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz." dedi. 

 

 


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı