Muğla Büyükşehir’den esnafa 500 TL nakdi yardım


Gündem 18.06.2021 18:00:00 0
Muğla Büyükşehir’den esnafa 500 TL nakdi yardım

Muğla Büyükşehir Belediyesi, pandemi nedeniyle iş yerlerini kapatan ve faaliyetlerini durdurmak zorunda kalan esnaflar için ikinci etap esnafa yardım paketi kapsamında tek sefere mahsus 500 TL nakdi yardım yapacak.

MUĞLA (İGFA) - Muğla Büyükşehir Belediyesi pandemi nedeniyle faaliyetlerine ara vermek zorunda kalan esnaflar için maddi yardım desteğinde bulunacak . Büyükşehir Belediyesi’nin ikinci etap maddi yardım paketinden kafeteryalar, pide salonları, dönerciler, hamburgerciler, yiyecek içecek ağırlıklı hizmet veren lokantalar ve diğer restoranlar, barlar, gazinolar ve içkili/içkisiz yiyecek, içecek hizmet sunum faaliyeti veren işletme sahibi esnaflar yaralanabilecek. İkinci etap maddi yardım paketi tek sefere mahsus 500 TL olarak yapılacak.

Büyükşehir Belediyesi’nin esnafa nakdi destek programı kapsamında ilk etapta kahvehane, kıraathane, kantin, elektronik oyun salonları ve spor salonu işletmecilerinin yanı sıra “s” plakalı servis araç sahipleri ve BB” plakalı özel toplu taşıma araç sahipleri de nakdi destekten yararlandı.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün bugünlerin birlikte, dayanışma ile atlatılabileceğini söyledi. Başkan Gürün, esnafın eski günlerdeki gibi yüzünün gülmesi, evine ekmek götürebilmesi için desteklerinin devam edeceğini belirtti. 


Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde final heyecanı Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde final heyecanı
Bursa’da startup yatırımcı ekosistemi buluştu Bursa’da startup yatırımcı ekosistemi buluştu
Katma değerli ihracata odaklandı Katma değerli ihracata odaklandı
Tarihi tura Spil Dağı tırmanışı ile devam Tarihi tura Spil Dağı tırmanışı ile devam
Kipi Sınır Kapısı iyileştirilecek Kipi Sınır Kapısı iyileştirilecek