Muğla Büyükşehir Meclisi, Mart oturumunu İstiklal Marşı ile yaptı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Mart ayı Meclisinde İstiklal Marşı’nın kabulünün 100. yılı dolayısıyla İstiklal Marşı okundu ve vatan şairi Mehmet Akif Ersoy anıldı.


Gündem 12.03.2021 11:00:00 0
Muğla Büyükşehir Meclisi, Mart oturumunu İstiklal Marşı ile yaptı

MUĞLA (İGFA) - Muğla Büyükşehir Belediyesi Mart ayı Meclis toplantısı Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün başkanlığında gerçekleştirildi. Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirilen ve canlı yayınlanan Mart Ayı toplantısı 40 maddelik gündem ile toplandı.

Büyükşehir Mart ayı meclisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün İstiklal Marşı’nın 100. Yılını kutlaması ile başladı. 12 Mart 1921 yılında Türkiye Cumhuriyeti’nin milli marşı olan İstiklal Marşı’nın Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde büyük bir coşku ile okunarak kabul edildiğini söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürünün konuşması ardından  Kurtuluş Savaşı’nın başkomutanı, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vatan için canını hiçe sayan şehitler ve vatan şairi Mehmet Akif Ersoy için 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile meclis toplantısına geçildi. 


Dünyaca ünlü Türk Tenor Sedat Can Öztoprak yeniden Berlin'de Dünyaca ünlü Türk Tenor Sedat Can Öztoprak yeniden Berlin'de
'AK Parti kabinesinde değişiklik olacak mı?' Ömer Çelik değerlendirdi! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, son MYK toplantısının ardından gazetecilerin yönetimde olası değişikliklerle ilgili sorularını yanıtladı.
Eski Isparta Belediye Başkanı Ziya Zeynelgil hayatını kaybetti 1984-1989 yılları arasında ANAP’tan girdiği seçimlerde Isparta Belediye Başkanlığı'nı kazanan ve bir dönem başkanlık yapan Ziya Zeynelgil hayatını k...
Fahiş fiyata sivil boykot! Başkan Erdoğan'dan talimat: Hükümet yeni önlemler alacak Yiyecek sektöründeki fahiş fiyat artışına karşı vatandaşlar boykot kampanyası başlattı. Sosyal medyada bir araya gelen çok sayıda kullanıcı, bu cumartesi ve pazar günü kafe ve restoranlara gitmeme kararı aldı. Boykota destek hızla
İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi! İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!