Muğla Büyükşehirde 16 kilometrelik yol çalışması yapıldı


Gündem 2.11.2021 16:30:00 0
Muğla Büyükşehirde 16 kilometrelik yol çalışması yapıldı

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Meke, Bağyaka ve Yerkesik mahallelerinde yapılan 16 kilometrelik yol çalışmasını inceledi. Başkan Gürün, incelemelerin arından Bağyaka mahallesindeki vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.

MUĞLA(İGFA)- Menteşe İlçesi Meke, Bağyaka ve Yerkesik mahallelerini birleştiren 16 kilometrelik yolda oluşan kayma, şişme ve çukurlar nedeniyle sürücülerin araç kullanımını ve trafiği tehlikeye düşürmesinden dolayı Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri, iyileştirme çalışması başlattı.

16 kilometre uzunluğundaki yolun 4 kilometresinde iyileştirme, sıkıştırma ve asfaltlama çalışmasını tamamlayan ekipler, kalan 12 kilometrelik kısmında da çalışmalarına devam ediyor.


Antalya’da güzellik buluşması Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı başladı Antalya’da güzellik akademisyenleri ile uzmanlarının buluştuğu, 4 gün sürecek Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı (Beautycare 2024) başladı. Ç
‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor ‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor
Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret
Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği
Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı