Muğla’da ‘kısa mola merkezleri’ yeniden faaliyette


Gündem 7.07.2021 12:30:00 0
Muğla’da ‘kısa mola merkezleri’ yeniden faaliyette

Koronavirüs salgını nedeniyle geçici olarak kapatılan Muğla Büyükşehir Belediyesine bağlı Kısa Mola Merkezleri, kontrollü normalleşme dönemine geçilmesi ile birlikte faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor.

MUĞLA (İGFA) - COVID-19 salgını nedeniyle geçici olarak kapatılan ve kontrollü normalleşme dönemine geçilmesi ile birlikte faaliyetlerine tekrar başlayan Muğla Büyükşehir Belediyesi Menteşe, Milas, Marmaris ve Fethiye Kısa Mola Merkezleri hizmetlerine devam ediyor.

Engelli bireylere sahip ailelerin bireylerini süreli olarak bırakabilmeleri için Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından oluşturulan Kısa Mola Merkezlerinden bugüne kadar 266 kişinin 4 Bin 565 defa yararlandı.

Birçok tedbirin alındığı Kısa Mola Merkezlerinde COVID-19 önlemleri kapsamında hizmetten yararlanmak isteyen engelli bireylerin maske takma zorunluluğu bulunuyor. Randevusu kesinleşmiş engelli bireylerin transfer işleminde araçta şoför ve refakatçı dışında kimse bulunmuyor ve maske ile hijyen kuralları çerçevesinde nakil işlemi gerçekleştiriliyor.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı
Ece Seçkin sınırlarını aştı! Ece Seçkin sınırlarını aştı!
'Asansör İstanbul' ilk kez Mayıs'ta kapı açacak 'Asansör İstanbul' ilk kez Mayıs'ta kapı açacak