Gündem

Gündem Haberleri

Muğla’da KPSS müjdesi


Gündem 3.06.2021 14:30:00 0
Muğla’da KPSS müjdesi

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, sosyal yardım alan ve ihtiyaç sahibi vatandaşların KPSS başvuru ücretlerini karşılayacaklarını söyledi.

MUĞLA (İGFA)- Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün talimatlarıyla pandemi döneminde ihtiyaç sahiplerine verdiği destekler ve uygulamaya koyduğu projeler ile dikkat çeken Muğla Büyükşehir Belediyesi, 2021 Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) başvuru ücretlerini karşılayacaklarını duyurdu.

Sınavlara hazırlanan ve sınav ücretlerini ödemekte zorlanan gençlere ekonomik yönden destek olmayı amaçlayan Başkan Gürün, Büyükşehir Belediyesi’nden Halk Kart ve kırtasiye yardımından faydalanan ve muhtaçlık sınırı altında geliri olduğu tespit edilen vatandaşların 2021 KPSS başvuru ücretlerinin Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanacağını duyurdu.

Sınava girecek kişilerden sınav başvuru formu isteyecek olan Muğla Büyükşehir Belediyesi, istenecek olan başvuru formundaki ‘ödeme durumu’ bölümünde ‘ödendi’ ibaresi olması durumunda sosyal yardım başvurusunu değerlendirmeye alacak.


Burdur'da 23 Nisan coşkuyla kutlandı! TBMM’nin açılışı 104’üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Burdur’da coşku ile kutlandı. Cumhuriyet Meydanı’ndaki kutlamalarda sosyal medyada çektikleri yöresel halk oyunu videolarıyla milyonlarca izleyiciy
Abdi Özeren İmam hatip ortaokulu öğrencisi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Nedeniyle Millî Eğitim Bakanı Sayın Yusuf Tekin ve Beraberindeki Çocukları Kabul Etti.
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi! Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Öğretmen atamalarında önümüzdeki hafta sayı netleşir." dedi. Bakan Tekin, müfredatla ilgili Talim Terbiye Kurulunun çalışmalarının devam ettiğini de söyledi.
Başkan Başdeğirmen: Can dostluğumuz devam edecek Başkan Başdeğirmen: Can dostluğumuz devam edecek
Kepez Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı muhteşem etkinliklerle kutladı Kepez Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı muhteşem etkinliklerle kutladı