Muğla’da MUSKİ’den tasarruf çalışmaları


Gündem 29.07.2021 10:30:00 0
Muğla’da MUSKİ’den tasarruf çalışmaları

Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ Genel Müdürlüğü, enerji ve kaynakların tasarrufu konusunda başlattığı çalışmalara bir yenisini daha ekledi.

MUĞLA (İGFA) - Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, kaynak ve enerji tasarrufu konusunda başlattığı çalışmalar kapsamında atıksu arıtma tesislerinde arıtılan suların kalitesini arttırmak ve enerji tüketimini azaltmak için yeraltı suları ve arıtma tesislerine giren suları kontrol ediyor.

Marmaris’te başlatılan ve il genelinde devam edecekolan çalışma kapsamında yeraltı taban suları ve yağmur sularının kanalizasyon şebekesine verilmesini önlemek için bodrum katı olan, yağış yüzey alanı geniş turizm tesisleri ile büyük yapılarda denetlemeler yapıldı. İnceleme yapılan 115 yapının 88’inde eksiklikler tespit edilerek, gerekli çalışma ile düzenleme işlemleri yapıldı.

Marmaris Atıksu Arıtma Tesisi’nde aylık 117 bin m3 tasarruf sağlandı. Yapılan çalışmaların il geneline yayılarak enerji ve kaynak tasarrufunun arttırılması hedefleniyor.


Antalya’da güzellik buluşması Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı başladı Antalya’da güzellik akademisyenleri ile uzmanlarının buluştuğu, 4 gün sürecek Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı (Beautycare 2024) başladı. Ç
‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor ‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor
Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret
Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği
Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı