Muğla’da yaşlı evleri yeniden faaliyette


Gündem 11.06.2021 17:00:00 0
Muğla’da yaşlı evleri yeniden faaliyette

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin 60 yaş ve üzeri vatandaşların sosyal yaşama daha aktif katılmaları amacıyla Fethiye ve Menteşe ilçelerinde oluşturduğu 100 Yaş Evleri COVID-19 tedbirleri alınarak 14 Haziran Pazartesi günü tekrar faaliyete başlıyor.

MUĞLA (İGFA) - Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Menteşe ve Fethiye ilçelerinde bulunan ve COVİD-19 salgını nedeniyle geçici olarak kapatılan 100 Yaş Evleri, gerekli tedbirler alınarak tekrar faaliyete başlıyor.

60 yaş ve üzeri vatandaşların sosyal yaşama daha aktif katılmalarının sağlandığı 100 Yaş Evleri, 14 Haziran Pazartesi günü üyelerine kapılarını tekrar açıyor. Pandemi tedbirleri kapsamında açılacak olan 100 Yaş evlerinde sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına uygun olarak düzenlenirken, girişte HES kodu sorgulanarak ateş ölçümü düzenli yapılacak.


Prof. Dr. Orhan Değer: Arı havasını hastalarda deneyeceğiz Antalya'da düzenlenen Uluslararası Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji Çalıştayı'nda konuşan Karadeniz Teknik Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi eski dekanı Prof. Dr. Orhan Değer sunumunda sağlıklı yaşama dair önemli paylaşımlar
BURDUR İÇME SUYU GÖL GEÇİŞİ İSALE HATTI PROJESİNE YAKIN TAKİP Burdur Valisi Türker Öksüz başkanlığında, şehir merkezi için hayati öneme haiz Burdur İçme Suyu Göl Geçişi İsale Hattı projesiyle ilgili toplantı yapıldı.
AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARI SEMİHA EKİNCİ VE BELMA ERDOĞAN EĞİRDİR’DE AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARI SEMİHA EKİNCİ VE BELMA ERDOĞAN EĞİRDİR’DE
İzmirli liselerin bilim uygulamaları sergilendi İzmirli liselerin bilim uygulamaları sergilendi
Hasan Akgün, Yenimuhacır Başkanı Kıral’ın misafiri oldu Hasan Akgün, Yenimuhacır Başkanı Kıral’ın misafiri oldu