Muğla Marmaris’ta Memleket sahaya iniyor


Gündem 8.07.2021 11:30:00 0
Muğla Marmaris’ta Memleket sahaya iniyor

Muğlada Marmaris Belediye Meclis Üyesi Duran İlgün’ün Kurucu Başkanı olduğu Memleket Partisi; ilçe yönetim kurulunu oluşturarak, olağan kongre hazırlıklarına başladı.

MUĞLA (AjansCANKA) - Memleket Partisi Marmaris İlçe Başkanlığında Muğla İl Başkan Yardımcısı Dursun Kaplan’la birlikte açıklama yapan Başkanı Duran İlgün, Memleket Partisi Marmaris Kurucu İlçe Yönetim Kurulu olarak; olası bir erken seçim ihtimaline karşı,  genel seçimlere girebilmek için Eylül ayında yapılacak olan ve Genel Başkanın seçileceği  genel kurul öncesinde, ilçeler ve il kongrelerimizin tamamlanması gerektiğini söyledi.

İlçe Yönetim Kurulu olarak en geç önümüzdeki ay içerisinde, üye bazlı ilk olağan ilçe kongresini yaparak görevi, seçilen yeni yönetim kurulumuza devredecekleri kaydeden  Duran İlgün başkanlığında  oluşturulan Memleket Partisi Marmaris İlçe Yönetim Kurulu görev dağılımı yaptı. Buna göre, Başkan Yardımcıları Serdar Karaağaç ve Barış Ünlü olurken,  İlçe Sekreteri Belma Uğur, Eğitim Sekreteri Ahmet Oğul , Sayman Mürvet Toprak, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri de Ali Ulvi Avanoğlu, Halil Atlı, Emrah Kaymaz, Cihan Bayri, Feridun Özgiden, Kamil Taşkın, Birgül Koçer, Hayri Ülker ve Oktay Ünlü oldu.


TGC'nin 'Gazetecilik Başarı Ödülleri' sahiplerini buldu TGC'nin 'Gazetecilik Başarı Ödülleri' sahiplerini buldu
Tombul ve Aktaş’tan Başkan Zeyrek’e ziyaret Tombul ve Aktaş’tan Başkan Zeyrek’e ziyaret
Bakan Güler, TRT Çocuk Korosu ile buluştu Bakan Güler, TRT Çocuk Korosu ile buluştu
Bursa'da çocuklar bayramın tadını çıkarttı Bursa'da çocuklar bayramın tadını çıkarttı
İYİ Parti'de bir istifa daha İYİ Parti'de bir istifa daha