Muğla Marmarista Erden esnafa talip


Gündem 29.10.2021 11:30:00 0
Muğla Marmarista Erden esnafa talip

Muğlanın Marmaris ilçesinde Ocak ayında yapılması beklenen Esnaf ve Sanatkarlar Odası (MESO) seçimleri öncesinde odanın eski yönetim kurulu üyelerinden Halıcı Nuri Erden (43), başkanlığa talip olduğunu açıkladı.

MUĞLA (AjansCanka) - Yaklaşık 32 yıldır Marmaris Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığını yürüten Şükrü Ayyıldız’ın, geçen Şubat’ta aniden istifa ederek; diğer iki kardeşiyle birlikte hem oda çalışanı olup, hem de yedek yönetim kurulu üyesiyken üst sıralardaki üyelerin istifa ettirilmesiyle, dönemin MESO Yönetim Kurulu tarafından Oda Başkanı seçilen oğlu Mehmet Ayyıldız’a olan esnaf ve kamuoyu tepkisi, her geçen gün daha da büyüyor!

Ocak ayında yapılması beklenen Marmaris Esnaf ve Sanatkarlar Odası (MESO) seçimleri öncesinde;  eski yönetim kurulu üyelerinden Halıcı Nuri Erden (43), Liman Restaurant’ta oda üyesi esnaflarla bir araya gelerek, adaylığını açıkladı. 

Seçimlerin, hanedanlığı ve değişmezliği yıkan çoğulculuk olduğunu ifade eden Erden, "Yetki ve takdir sandıktadır, üyelerdedir. Başkanlıkta kıdem yoktur. Başkanlar eğer etkin, faydalı, liyakatlı hizmet sergilemişse endişeye mahal yoktur. Esnaf kadirşinastır. Ancak şikayetler büyüyor, sıkıntılar çözülemiyor, liyakat göz ardı edilip hizmet ikinci plana itiliyorsa değişim zamanı gelmiştir" dedi.

Sorunları birlikte çözeceklerini ifade eden Erden, "Yeter ki gönül bağımız güçlü olsun. Şeffaflık, doğruluk ve dürüstlük düsturumuz olacak” diye konuştu.

 


İnegöl'de muhtarlarla yeni dönemin ilk toplantısı yapıldı İnegöl'de muhtarlarla yeni dönemin ilk toplantısı yapıldı
Konya'da öğrencilerin akademik başarısı destekleniyor Konya'da öğrencilerin akademik başarısı destekleniyor
Bakan Şimşek açıkladı... Gelir beyan etmeyenlere 'pişmanlık' imkanı! Bakan Şimşek açıkladı... Gelir beyan etmeyenlere 'pişmanlık' imkanı!
Başkan Dönmez, Başkan Ferdi Zeyrek’i ziyaret etti Başkan Dönmez, Başkan Ferdi Zeyrek’i ziyaret etti
Osmangazi Belediyesi’nin acı günü Osmangazi Belediyesi’nin acı günü