Muğla’nın hijyenik araçlarını vatandaşlar online takip edebilecek


Gündem 11.06.2021 14:30:00 0
Muğla’nın hijyenik araçlarını vatandaşlar online takip edebilecek

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’de bir ilke imza attı. Vatandaşlar toplu ulaşım araçlarının ne zaman dezenfekte edildiğini araç plakası ile internet adresi üzerinden öğrenebilecek.

MUĞLA (İGFA) - Muğla Büyükşehir Belediyesi Türkiye’de bir ilke imza atarak toplu taşıma araçlarının son olarak ne zaman dezenfekte edildiğini gösteren sistemi devreye soktu.

Bugüne kadar il genelinde günde ortalama 550 araç dezenfekte edilirken, son 2 ayda 35 bin 104 kez dezenfekte işlemi yapıldı. İşlem yapılan araçlara  “Dezenfekte araç belgesi” düzenlendi.  Vatandaşlar toplu ulaşım araçlarının ne zaman dezenfekte edildiğini araç plakasını https://dezenfektearac.mugla.bel.tr/ adresi üzerinden öğrenebilecek.


Prof. Dr. Orhan Değer: Arı havasını hastalarda deneyeceğiz Antalya'da düzenlenen Uluslararası Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji Çalıştayı'nda konuşan Karadeniz Teknik Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi eski dekanı Prof. Dr. Orhan Değer sunumunda sağlıklı yaşama dair önemli paylaşımlar
BURDUR İÇME SUYU GÖL GEÇİŞİ İSALE HATTI PROJESİNE YAKIN TAKİP Burdur Valisi Türker Öksüz başkanlığında, şehir merkezi için hayati öneme haiz Burdur İçme Suyu Göl Geçişi İsale Hattı projesiyle ilgili toplantı yapıldı.
AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARI SEMİHA EKİNCİ VE BELMA ERDOĞAN EĞİRDİR’DE AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARI SEMİHA EKİNCİ VE BELMA ERDOĞAN EĞİRDİR’DE
İzmirli liselerin bilim uygulamaları sergilendi İzmirli liselerin bilim uygulamaları sergilendi
Hasan Akgün, Yenimuhacır Başkanı Kıral’ın misafiri oldu Hasan Akgün, Yenimuhacır Başkanı Kıral’ın misafiri oldu