Muğla Ortaca’da da halkın derdi geçim sıkıntısı


Gündem 16.07.2021 11:00:00 0
Muğla Ortaca’da da halkın derdi geçim sıkıntısı

Muğlanın Ortaca ilçesinde her fırsatta mahalle sakinlerini evlerinde ziyaret ederek, kahvehanelerde de vatandaşlarla sohbet eden CHP Ortaca İlçe Başkanlığı, yerel ve genel gündemle ilgili görüş alışverişini sürdürüyor.

MUĞLA (İGFA) - CHP Ortaca İlçe Başkanı Evren Tezcan, vatandaşların yerel yönetimden ve siyaseten kendilerinden talepleri olduğuna dikkati çekerek, iletilen her türlü istek ve sorunları bir rapor haline getirerek çözüm odaklı çalışmalar yürüttüklerini kaydetti.
İlçe genelinde yaptıkları sohbetlerde halkın en büyük derdinin geçim sıkıntısı olduğunu ifade eden başkan Tezcan, "Vatandaşlarımız sevinçle Kurban Bayramını karşılayacağı yerde kara kara nasıl geçineceğini düşünüyor. Temmuz ayı ile birlikte emeklilerimizin aylıklarına yapılan zam daha ellerine geçmeden eridi. Çiftçi ürününün karşılığını, emekçi emeğinin karşılığını alamıyor. Biz, CHP olarak en yakın zamanda iktidara geldiğimizde halkımızın dertlerine derman olacağız. Söz verdiğimiz gibi her zaman Ortacalı hemşerilerimizin yanındayız ve yanlarında olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.


Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde final heyecanı Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde final heyecanı
Bursa’da startup yatırımcı ekosistemi buluştu Bursa’da startup yatırımcı ekosistemi buluştu
Katma değerli ihracata odaklandı Katma değerli ihracata odaklandı
Tarihi tura Spil Dağı tırmanışı ile devam Tarihi tura Spil Dağı tırmanışı ile devam
Kipi Sınır Kapısı iyileştirilecek Kipi Sınır Kapısı iyileştirilecek