Muğla Seydikemerde kadın esnaflara ziyaret

Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Sağır, odaya kayıtlı 210 kadın esnafın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutladı.


Gündem 9.03.2021 15:00:00 0
Muğla Seydikemerde kadın esnaflara ziyaret

MUĞLA (İGFA) - Karadere Mahallesi’nden Bekçilere, Söğütlüdere’den Arsa’ya kadar geniş bir coğrafyada yer alan kadın üyeleri ziyaret eden Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Sağır, kadın üyeleri evlerinde ve işyerlerinde ziyaret etti. Pandemi dolayısıyla kurallarına uygun gerçekleşen ziyretlerde Başkan Sağır, kadın esnafların sorunlarını da dinledi. Oda Başkan Harun Sağır, kadınların her zaman başlarının tacı olduğunu belirterek, "Ailevi sorumluluklarının yanı sıra esnaflık da yapıyor olmaları yüklerini daha da arttırıyor. Bizler de her zaman olduğu gibi onarın yanın da olmaya gayret gösteriyoruz. Ziyaretlerimiz esnasında göstermiş oldukları samimiyet ve misafirperverliklerinden dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı