Gündem

Gündem Haberleri

Muğlada 23 Nisan konseri

Muğla Büyükşehir Belediyesi TBMM’nin açılışının 101’inci yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı coşkusunu 13 ilçeye taşıdı.


Gündem 23.04.2021 13:00:00 0
Muğlada 23 Nisan konseri
MUĞLA (İGFA)- TBMM’nin açılışının 101’inci yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik çocuk Bayramı Muğla’da kutlandı. Büyükşehir Belediyesi Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) açılışının 101. yıl dönümü, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün armağanı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını COVID-19 salgını nedeniyle evlerinde kalan çocukların ve vatandaşların en coşkulu şekilde kutlaması için 13 ilçede gezici mobil araçlarla konser verdi. Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan mobil araçlar 13 ilçede mahalle mahalle dolaşarak konser verdi. Mahallelerde mobil araçlarla konser verilirken bağımsızlığın sembolü Türk Bayraklarıyla balkonlara çıkan Muğlalılar, mobil araçlarla seslendirilen marş ve şarkılara eşlik ederek büyük coşku yaşadı.

Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı