Muğlada barınma sorunu yaşayan öğrencilere müjde

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, barınma sorunu yaşayan öğrencilerle bir araya gelerek, üç farklı bölgede tamamlanan barınma alanlarını hizmete açacaklarını söyledi.


Gündem 28.09.2021 13:30:00 0
Muğlada barınma sorunu yaşayan öğrencilere müjde

MUĞLA(İGFA)-  Muğla Büyükşehir Belediyesi üniversitelerin açılmasıyla birlikte barınma sorunu yaşayan öğrenciler için çözüm ürettiklerini açıkladı.

Gençlerle bir araya gelen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, “Geleceğimiz olan evlatlarımızın eğitimine odaklanmaları ve sadece bu çerçevede yol almaları gerektiğine inanıyoruz. Hiçbir evladımızın sokakta kalmasına gölümüz razı olmaz ve olmamalıdır. Biz Büyükşehir Belediyesi olarak evlatlarımızın yaşadığı mağduriyeti gidermek için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Sorunun ortaya çıktığı günden bu yana hazırlıklarımız ve görüşmelerimiz sürdü ve bundan sonraki süreçte de sorunu çözülmeyen evladımız olursa bu çalışmalara devam edeceğiz. Hiçbir evladımız canını sıkmasın, onları sokakta bırakmayacağız ve destekleri olamaya devam edeceğiz” dedi.


Otizm Farkındalık Haftasına özel çocukların gösterisi damga vurdu Otizm Farkındalık Haftasına özel çocukların gösterisi damga vurdu
İzmit Belediyesi istiridye mantarı üretiyor, halka ücretsiz dağıtıyor İzmit Belediyesi istiridye mantarı üretiyor, halka ücretsiz dağıtıyor
Nilüfer’de Frankofon Film Festivali başladı Nilüfer’de Frankofon Film Festivali başladı
Dünya Türk doğal taşını almaya geldi Dünya Türk doğal taşını almaya geldi
Muratpaşalılar Turunç Masa’yı anlattı Muratpaşalılar Turunç Masa’yı anlattı