Gündem

Gündem Haberleri

Muğlada online sanat terapisi

Muğla Büyükşehir Belediyesi, pandemi sürecinde evde vakit geçiren vatandaşların psikososyal gelişimlerine katkı sağlamak ve kaliteli zaman geçirmeleri için online sanat terapisi eğitimleri veriyor.


Gündem 31.03.2021 18:30:00 0
Muğlada online sanat terapisi
MUĞLA (İGFA)- Muğla Büyükşehir Belediyesi, COVID-19 salgını doalyısıyla evde bulunan vatandaşlara yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından, Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi’nde oluşturulan dijital sanat atölyesinde, evde vakit geçiren vatandaşlara yönelik online sanat terapisi eğitimleri veriliyor. Dijital sanat atölyesinde online olarak devam eden çalışmalarda, her yaştan vatandaşa yönelik, sanat yoluyla terapi yöntemleri üzerine uygulamalı eğitimler veriliyor. Farklı periyotlarla gerçekleştirilen eğitimlerde, pandemi döneminin getirmiş olduğu psikolojik bunalımlar ve kaygı durumlarının sanat kuramları ile ortadan kaldırılması hedeflenen içerik ve uygulamalar anlatılıyor. Öte yandan sanat terapisi eğitimleri kapsamında pandemi sürecinde evde zaman geçiren vatandaşların psiko sosyal gelişimlerine katkı sağlamak, verimli ve kaliteli zaman geçirmeleri amaçlanıyor.

BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı
VEFAT EDEN ZİYA ZEYNELGİL İÇİN BELEDİYE ÖNÜNDE TÖREN DÜZENLENECEK Fırsat bulduğu her zaman Ziya Zeynelgil'i evinde ziyaret eden, hal hatırını soran ve sağlık sorunları ile yakından ilgilenen Isparta belediye başkanı Şükrü BAŞDEĞİRMEN, Zeynelgil'in vefatı ile ilgili üzüntüsünü paylaştı. Başkan Ba