Muğlalı kadınlardan Atatürke ziyaret


Gündem 4.11.2021 14:30:00 0
Muğlalı kadınlardan Atatürke ziyaret

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Atatürk’ün ebedi istirahatini gerçekleştirdiği Anıtkabir’e hiç gitmemiş 198 kadını Ata’sıyla buluşturuyor.

MUĞLA (İGFA)- Muğla Büyükşehir Belediyesi, 10 Kasım Atatürk’ü Anma etkinlikleri kapsamında il genelinde daha önce Anıtkabir’e gitmemiş 198 kadını “Muğlalı Kadınlar Ata’sıyla Buluşuyor” adı altında 5 otobüsle Anıtkabir’e uğurladı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen uğurlama töreni öncesi Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Anıtkabir’e gidecek vatandaşlar ve yakınları ile bir araya geldi.

Anıtkabir’e gidecek olan Ömrüye Arslan ve Ayşe Çırpan, duygulandıklarını ve ilk kez Anıtkabir’e gitmekten mutlu olduklarını söylerken Himaye Ersoy ise, "Gözümüzü Atatürk’le açtık onunla kapatacağız. Bu nefes bu beden de olduğu sürece Atatürk’ün ilke ve inkılaplarından asla yılmayacağız" dedi. 

 


Bakan Tekin Tokat'ta öğrencilerle buluştu Bakan Tekin Tokat'ta öğrencilerle buluştu
Dijital İçerik Stratejisi Belgesi eğitimcilerle paylaşıldı Dijital İçerik Stratejisi Belgesi eğitimcilerle paylaşıldı
MASKİ, Değnekler Mahallesini sağlıklı altyapıya kavuşturuyor MASKİ, Değnekler Mahallesini sağlıklı altyapıya kavuşturuyor
Başdeğirmen çifti özel çocuklarla bir araya geldi Başdeğirmen çifti özel çocuklarla bir araya geldi
YENİ OTOGAR 15 NİSAN’DA HİZMETE GİRİYOR Yeni otogar 15 Nisan’da hizmete giriyor