Muğlanın Gölbaşı Mahallesine içme suyu müjdesi

Muğla’nın Ortaca ilçesi Gölbaşı Mahallesinde, Büyükşehir Belediyesi MUSKİ ekipleri tarafından yapımı tamamlanan 3 bin metre içme suyu ile 40 hane içme suyuna kavuştu.


Gündem 27.03.2021 14:00:00 0
Muğlanın Gölbaşı Mahallesine içme suyu müjdesi
MUĞLA (İGFA)- Muğla’nın Ortaca ilçesine bağlı Gölbaşı Mahallesinin su sorununu çözüme kavuşturmak için Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından hazırlanan projenin ardından bölgede çalışma başlatıldı. Gölbaşında başlatılan çalışma sonucunda bölgeye 3 bin metre uzunluğunda yeni içme suyu hattı yapılırken çalışmaların tamamlanmasının ardından 40 hane içme suyuna kavuştu. Gölbaşı mahallesinde yaz aylarında çok sayıda orman yangını çıkması sebebi ile 3 bin metrelik içme suyu hattına yangınlarda kullanılmak üzere 3 adet yangın vanası monte edildi. Böylelikle itfaiye ve orman arazözleri olası bir orman yangınında vanalardan su alarak hızlı şekilde müdahale edebilecek. Gölbaşı Mahallesi Muhtarı Polat Atılgan, yaşanan su probleminin ortadan kaldırılması nedeniyle Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e teşekkür etti.

ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı