Muhtarlar telefon şebekelerine isyan etti


Yaşam 27.01.2021 14:16:00 0
Muhtarlar telefon şebekelerine isyan etti

Son zamanlarda yaşanan şebeke sıkıntıları vatandaşı çileden çıkarıyor...

GSM operatörleri, tv ekranlarında boy boy sürekli en ücra köşelerde dahil şebekelerimiz full çekiyor diye reklam yapıp kamuoyunu yanıltıyorlar. 

GSM şirketleri vatandaşı yanıltmak ile kalmayıp gönderdikleri yüksek faturalarlada vatandaşın âdeta kanını emiyorlar. Verdikleri paraların karşılığında hizmet alamayan vatandaş yetkililerden yardım bekliyor. Şehir merkezlerindeki evlerin zemin ve bodrum katlarında ve kıyı mahallelerde çekmeyen şebeke hatları yetmezmiş gibi köylerde de şebeke çekmiyor.

Defalarca haber merkezlerimizin kanalı ile seslerini duyurmaya çalışan köy muhtarları durumlara isyan ediyor. En ufak bir Rüzgar estiğinde en ufak bir yağmur kar yağdığında telefon şebekelerimiz çekmiyor tamamen  kapsama alanı dışına giriyoruz  diyorlar.

Bu şebekeler nedeniyle mağdur durumda kalıyoruz birinin başına bir şey gelse durumu bildirmekte zorluk çekiyoruz buna ivedi bir şekilde çözüm bulunmasını istiyoruz diyen; Isparta Eğirdir köy muhtarları Derneği başkanı ve bağıllı köyü muhtarı Fevzi Özdamar, duruma isyan etti.

 Günümüz çağında bütün şehirlerde olduğu gibi köyler olarak da elektroniğe bağlı yaşıyoruz, eğitimlerimiz elektronik ve telefon şebekeleri üzerinden oluyor. Hastalarımız olduğu zaman şebekeler aracılığıyla yetkililere ulaşıyoruz. Birbirimizle iletişim kurmak için telefon şebekelerini kullanıyoruz. En ufak bir yağmur yağdığında, Rüzgar estiğinde, Kar yağdığında şebekeler tamamen gidiyor. Buna Lütfen bir çare bulsunlar. Vatandaşlarımız her gün kapılarımızı çalıyor bu şebeke hatları nedeniyle, faturalar gelince yüksek, yüksek faturalar göndermesini biliyorlar ama hizmete gelince istenilen hizmet verilmiyor. Bu nasıl bir iştir? Diyerek sitemlerini dile getirdi


Burdur'da su kaynakları arttırılacak! Çalışmalar incelendi! DSİ 18. Bölge Müdürü Osman Erkan, Tefenni Beyköy'de sondaj çalışmaları hakkında incelemelerde bulundu. DSİ'nin Burdur'daki su kaynaklarını geliştirmek için çalışmaları devam ediyor.
ISUBÜ ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında işbirliği Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında akademik işbirliği protokolü imzalandı.
Isparta turizm ve gastronomi derneği resmen kuruldu Isparta'da turizm ve gastronomi alanında faaliyet gösterecek olan "Isparta Turizm ve Gastronomi Derneği"nin resmi açılışı gerçekleştirildi.
Danayiyen şampiyonu makamında ağırladı Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen, Türkiye Şampiyonu Bade Su Doğan’ı makamında ağırladı.
Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat! Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat!