MUHTARLARDAN, BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN’E ALTYAPI VE ASFALT TEŞEKKÜRÜ


Gündem 12.11.2019 00:18:00 0
MUHTARLARDAN, BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN’E ALTYAPI VE ASFALT TEŞEKKÜRÜ

Belediye ekipleri Ayazmana ve Vatan Mahallelerinde yağmur suyu altyapılarında eksiklik bulunan cadde ve sokaklarda çalışma yaptı. Eksiklikleri tamamlanan bölgelerin asfaltları döküldü.

Isparta Belediyesi bir süre önce Ayazmana Mahallesinde altyapı eksiklikleri bulunan cadde ve sokaklarda sorunları gidermiş ve bölgede 14 bin metrekarelik asfaltlama işlemi gerçekleştirmişti. Bunu son olarak Ayazmana ve Vatan Mahallelerinin sınırını oluşturan 233 Caddedeki yağmur suyu eksikliklerinin giderilmesi izledi. 700 metre uzunluğundaki caddede altyapıların yapılmasının ardından Fen İşleri Müdürlüğünce asfalt çalışmaları gerçekleştirildi.

Ayazmana Mahallesi Muhtarı Süleyman Kocaer ve Vatan Mahallesi Muhtarı İzzet Yıldırım mahallelerine yapılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür etti. Ayazmana Mahallesi Muhtarı Kocaer, kısa bir süre önce mahallelerinde bulunan altyapı sorunlarının giderildiğini ve 14 bin metrekarelik bir alanda asfalt çalışması yapıldığını hatırlatırken, “Başkanımıza mahallemize yapmış olduğu yatırımlardan dolayı şahsım ve mahalle sakinlerim adına teşekkür ederim. Son olarak da mahallemizde 700 metrelik bir asfalt çalışması gerçekleştirildi” dedi.

Vatan Mahallesi Muhtarı İzzet Yıldırım da, Ayazmana Mahallesi ile sınırlarını oluşturan 233 Caddede tüm yağmur suyu altyapı çalışmalarının bitirildiğini ve Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatlarıyla caddelerinin asfalta kavuşturulduğunu belirtti. Yıldırım, “Başkanımıza ve ekibine çalışmalarından dolayı şahsım ve mahalle sakinlerim adına teşekkür ediyorum” görüşlerinde bulundu.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü