Gündem

Gündem Haberleri

MÜSİAD Bursadan erzak desteği

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi Başkanı Nihat Alpay ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İHH Bursa Şubesi’ni ziyaret ederek ihtiyaç sahiplerini iletilmek üzere erzak yardımında bulundular.


Gündem 18.04.2021 12:00:00 0
MÜSİAD Bursadan erzak desteği
BURSA (İGFA) - MÜSİAD Bursa Şubesi, İHHya Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahiplerine iletilmek üzere erzak yardımında bulundu. MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Nihat Alpay, üyelerinin hayırlarını İHH gibi kurumlar üzerinden ihtiyaç sahiplerine dağıtılması yönünde MÜSİADın çalıması içinde Bursa olarak yer almak istediklerini söyledi. Yardımlarından büyük memnuniyet duyduklarını belirten İHH Bursa Şubesi Başkanı Hüseyin Kaptan ise, "İHH olarak, özellikle Bursa’mız ve ülkemiz genelinden başlamak üzere tüm coğrafyalarda mazlum ve mağdurlara ulaştırılmak üzere yardım çalışmalarımızı yapıyoruz. Bu çalışmalara hem hayırseverler hem de sivil toplum kuruluşları katkı sağlıyorlar. Bugün de MÜSİAD Bursa Şubesi üyelerinin gıda yardımı kolilerini kabul ettik ve en kısa zamanda ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız" diye konuştu.

ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı