MÜSİAD Ege Bölgesinde güç birliğinde


Gündem 7.11.2021 00:00:00 0
MÜSİAD Ege Bölgesinde güç birliğinde

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şubesi, Denizli, Manisa ve Aydın Şube Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katılımıyla yaptığı Hasbihal Toplantısında iş ve güç birliği mesajları verilerek istişare yapıldı.

İZMİR (İGFA) - MÜSİAD İzmir, Denizli, Manisa ve Aydın Şube Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri Başkan Bilal Saygılı’nın ev sahipliğinde İzmir’de bir araya gelerek ve geleceğe dönük işbirliği mesajları verdiler.

Toplantıya telekonferans yöntemi il ekatılan MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, MÜSİAD’ın büyük ve güçlü bir aile olduğu vurgulandı. "Bizim aramıza nifak ve ayrılık rüzgarları girerse başarılı olmamız mümkün olmaz" diyen Asmalı, "MÜSİAD olarak biz büyük bir aileyiz. MÜSİAD Genel Merkezimizde hamdolsun çok yoğun ve güzel hareketlilik var. Yeni dönemde dolu dolu faaliyetler bizi bekliyor. Rabbim birliğimizi, dirliğimizi daim etsin, hepimizin önünü açsın” dedi.

MÜSİAD İzmir Başkanı Bilal Saygılı ise, Ege bölgesinde yer alan MÜSİAD şubeleri olarak aramızdaki bağları daha da güçlendirip gelecekte bir araya gelerek bu kaynaşmamızı devam ettirmeyi istediklerini söyledi. 

Dijitalleşen dünyaya uyum sağlamak amacıyla “Dijital Üye Rehberi” projemize devam ettiklerini kaydeden MÜSİAD Denizli Başkanı Mehmet Akgün de, MÜSİAD üyelerinin ağının daha da güçleneceğini söyledi.


Melikgazi Belediyesi eğitimle bilinçlendiriyor Melikgazi Belediyesi eğitimle bilinçlendiriyor
Tekstil ve hazır giyimin ihracat şampiyonları belli oldu Tekstil ve hazır giyimin ihracat şampiyonları belli oldu
Keşan’da kaza 1 ölü, 1 yaralı Keşan’da kaza 1 ölü, 1 yaralı
Başkan Zeyrek sözünü tuttu Başkan Zeyrek sözünü tuttu
Kayseri'de 23 Nisan’a özel turnuva Kayseri'de 23 Nisan’a özel turnuva