Gündem

Gündem Haberleri

Mustafa Şevik’ten 8 Mart mesajı

Denizlinin Buldan ilçesinin Belediye Başkanı Mustafa Şevik, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle yaptığı yayınladığı mesajında, Toplumun her kesiminde ve üstlendikleri her görevde takdire şayan bir şekilde sorumluluklarını yerine getiren kadınlarımızın Dü


Gündem 7.03.2021 17:00:00 0
Mustafa Şevik’ten 8 Mart mesajı

DENİZLİ (İGFA) - Kadınlarına yönelik işlenen cinayet ve şiddeti kınayan Denizliye bağlı Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayınladığı mesajda, kadınların sosyal ve ekonomik hayatın içinde eşit, onurlu ve saygın bir yeri olması gerektiğini, bunun artmasında da herkese büyük görevler düştüğünü bildirdi.

 “Kadın annedir, kadın vatandır, kadın ülkedir, kadın gelecektir, kadın gelecek nesillerin teminatıdır”  diyen Şevik, "Kahraman ve fedakar Türk kadınının hak ettiği yerlerde olması, layık olduğu sosyal, siyasal ve ekonomik sıçramalar yaşaması bizim tehir edemeyeceğimiz bir gayedir. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde, nerede yaşarsa yaşasın ülkemizin tüm hanımefendilerine en iyi dileklerimi sunuyorum. Aziz şehitlerimizin muhterem annelerine en derin hürmetlerimi bildiriyor, şiddet ve cinayete kurban giden tüm kızlarımızı, kadınlarımızı rahmetle anıyorum" açıklamasını yaptı.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliye müjde Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliye müjde
İnegöl'de nesilleri buluşturan iftar sofrası İnegöl'de nesilleri buluşturan iftar sofrası
2025'ten itibaren Çin yapımı araçları ihraç edecek 2025'ten itibaren Çin yapımı araçları ihraç edecek
Karacabey'de gönülleri buluşturan iftar sofrası Karacabey'de gönülleri buluşturan iftar sofrası