Mutluluklar Paylaştıkça Artar: “Askıda Yemeğiniz Var”


Yaşam 21.02.2020 19:30:00 0
Mutluluklar Paylaştıkça Artar: “Askıda Yemeğiniz Var”

Mutluluklar Paylaştıkça Artar: “Askıda Yemeğiniz Var”

Toplumsal iyilik bilincinin gelişmesi, israfa dur demek ve ihtiyaç sahiplerinin gönlünü kırmadan koruyup gözetebilmek amacıyla Üniversitemiz tarafından "SDÜ Askıda Yemek" sloganı ile bir sosyal sorumluluk projesi başlatıldı.

Proje kapsamında hiç tanımadığınız bir öğrenciye bağışınızla bir öğün, bir dönem ya da bir yıl yemek ikram ederek destek olabilirsiniz.
Detaylar 

Ramazan’ın Bereketi İbradı’da Aynı Sofrada Paylaşıldı Antalya İbradı’da düzenlenen geleneksel iftar programı, protokol üyeleri ile vatandaşları aynı sofrada bir araya getirdi. Ramazan’ın paylaşma ve dayanışma ruhu ilçede bir kez daha yaşatıldı.
Burdur’da Feci Kaza: Genç Kadın Hayatını Kaybetti Burdur’da gece saatlerinde meydana gelen kazada, 6 ay önce evlenen genç çift kazaya karıştı. Otomobilin aydınlatma direğine çarpması sonucu 22 yaşındaki Rabia Yalçın hayatını kaybederken, eşi Orhan Yalçın yaralandı.
Siber Suçlara Karşı Mücadele Eğitimi “Kampüs Kalkanı: SİBERAY&SDÜ” Projesinin İlk Semineri Gerçekleştirildi
KAŞ Kınıklı Ülkücüler İftarda Buluştu Ülkü Ocakları Antalya Kaş İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programı, Kaş ilçesine bağlı Kınık Mahallesi’nde bulunan Kutadgu Bilig Kütüphanesi’nde gerçekleştirildi.
Isparta Müteahhitler Birliği İlçelere Açılıyor Kurumsallaşma sürecini tamamlayarak yeni ofisini hizmete açan Isparta Müteahhitler Birliği, şehir merkezinde yakaladığı güçlü birlikteliği şimdi ilçelere taşımayı hedefliyor.