Gündem

Gündem Haberleri

Netflix’ten Spotify dizisi


Gündem 16.06.2021 18:00:00 0
Netflix’ten Spotify dizisi

Netflix, Spotify dizisi için çalışmalara başladı. 6 bölümden oluşacak dizinin 2022 yılında yayınlanması planlanıyor.

İsveç merkezli dijital müzik platformu Spotify, hikayesiyle Netflixe dizi oluyor. Altı bölümden oluşması planlanan mini dizinin prodüksiyonu başladı.

Beyazperdenin haberine göre, her ikisi de İsveç Dagens Industride iş muhabiri olan Sven Carlsson ve Jonas Leijonhufvudun Spotify Untold kitabından esinlenen dizi, genç teknoloji girişimcisi Daniel Ek ve dünya çapında ücretsiz ve yasal akışlı müzik sunarak müzik endüstrisini sarsan ortakları etrafında dönüyor. Spotify Unfold kitabında da yer alan, plak şirketlerini ikna etme çabaları, Steve Jobsun Spotifyın ABD lansmanındaki kişisel savaşı ve Taylor Swift, Bob Dylan gibi sanatçılarla yaşanan süreç dizide de işlenecek.

Dizinin oyuncu kadrosunda, Daniel Ek rolündeki başrol oyuncusu Edvin Endreye ek olarak, Per Sundin rolünde Ulf Stenberg, Petra Hansson rolünde Gizem Erdoğan, Andreas Ehn rolünde Joel Lützow ve Martin Lorentzon rolünde Christian Hillborg yer alıyor.

Dizinin yönetmenliğini Per-Olav Sørensen üstlenirken, senaryoyu Christian Spurrier kaleme aldı. Yürütücü yapımcılığı Berna Levin, yapımcılığı Eiffel Mattsson, geliştirme yapımcılığını ise Luke Franklin üstleniyor. Adı yapımcılar tarafından paylaşılmayan dizinin 2022de yayınlanması planlanıyor.


ALİ HEYBELI VE MUSA DERİN DARP EDİLDİ ALİ HEYBELI VE MUSA DERİN DARP EDİLDİ
Sakarya'da Başkan Alemdar'a ziyaretler sürüyor Sakarya'da Başkan Alemdar'a ziyaretler sürüyor
Hudut Kartalları sınırda geçit vermedi! Hudut Kartalları sınırda geçit vermedi!
Maden ihracatında kayıplar telafi ediliyor Maden ihracatında kayıplar telafi ediliyor
9 günlük tatilde hava rekoru! 9 günlük tatilde hava rekoru!