NEVA OUTLET'İN 2. ŞUBESİ IYAŞPARK AVM’DE AÇILDI

Neva Outlet'in 2. Şubesi IyaşPark AVM’de açıldı. Dünya markalarını bünyesinde barındıran Neva Outlet bölge halkını bu değerli markalarla buluşturmak için 1. Şubesini IyaşBulvar AVM’de 2. şubesini ise IYAŞPARK AVM'de ISPARTA HALKKNIN HİZMETİNE açtı.


Yaşam 31.10.2022 01:04:00 0
NEVA OUTLET

Alanya’da ticari hayatına başladıktan sonra yurt içi ve hatta ülke dışına da mağazalar açan Neva Outlet, dünyaca ünlü birçok markanın yanı sıra , Nautica, Us Polo, Campione, Mavi, Loft, Lufian, Avva, Pierre Cardin, Benetton gibi tanınmış 35’in üzerinde bayilik anlaşması ile 60’ın üzerinde markaya da ev sahipliği yapıyor.

2019 Yılında ilk mağazasını turizm cenneti Alanya’da açan Neva Outlet, bir çok ilde mağazalar açarak sektöre hızlı ve güçlü bir giriş yaptı.

Kısa sürede adını bölgede duyuran Neva Outlet, Türkiye’nin daha bir çok şehrinde mağaza açma çalışmalarını yürütürken bir yandan da yurt dışına açılma hedefini ortaya koyarak tekstil sektöründe ne kadar iddialı olduğunu da gözler önüne serdi.

Iyaş Bulvar AVM'de ve IyaşPark AVM'de birbirinden değerli markaları Neva Outlet’te Isparta ve bölge halkı ile buluşturmaya devam ediyor.


Yurtta bugün hava nasıl? Nisan yağmurlarına dikkat! Yurtta bugün hava nasıl? Nisan yağmurlarına dikkat!
Su krizinde tasarruf öncelikli model Su krizinde tasarruf öncelikli model
Seçim zaferini karpuzla kutladılar Seçim zaferini karpuzla kutladılar
Antalya’da güzellik buluşması Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı başladı Antalya’da güzellik akademisyenleri ile uzmanlarının buluştuğu, 4 gün sürecek Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı (Beautycare 2024) başladı. Ç
‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor ‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor