Nevşehirde Başkan Mehmet Savran pazar esnafıyla buluştu


Gündem 9.11.2021 09:30:00 0
Nevşehirde Başkan Mehmet Savran pazar esnafıyla buluştu

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, kapalı pazar yeri içerisinde esnaflarla sabah kahvaltında bir araya gelerek esnafların talep ve önerilerini dinledi.

NEVŞEHİR (İGFA) - Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran,kapalı pazar yeri içerisinde incelemelerde bulunarak başladı. Sabah erken saatlerde Pazar içerisinde esnaflarla kahvaltıda bir araya gelen Savran, esnafların talep ve önerilerini dinleyerek belediye çalışmaları hakkında esnafları bilgilendirdi.

Nevşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı ve Nevşehir Sebzeciler Meyveciler ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Selim Özmen'in de katıldığı kahvaltı programında konuşan Başkan Savran, Nevşehir Belediyesi olarak her zaman esnaf ve sanatkârların hizmetinde olduklarını söyledi.

Savran, “Evine helalinden lokma götürme derdinde olan esnaf ve sanatkârlarımız başımızın tacı. Her zaman onların emrinde ve hizmetindeyiz. Bugüne kadar yaptığımız çalışmalarda bizlere gösterdikleri samimi destek ve ilgiden dolayı her birine teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra da meslek odalarımız ve esnaflarımız ile işbirliği içerisinde güzel hizmetlere imza atacağız” dedi.

Kahvaltı sonrasında pazar yeri içerisindeki tezgâhları gezerek esnaflara hayırlı ve bereketli kazançlar dileyen Başkan Savran, Zabıta Kontrol Noktasını da ziyaret etti. Savran’a pazar yerindeki incelemeleri sırasında Başkan Yardımcıları Furkan Feralan ve Nafiz Dirikoç eşlik etti.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Kocaeli'de Büyükşehir adayının seçim aracına taşlı saldırı! Kocaeli'de Büyükşehir adayının seçim aracına taşlı saldırı!
Sarıyer-Kilyos Tüneli'nde hedef 2026 Sarıyer-Kilyos Tüneli'nde hedef 2026
Vali Aygöl müjdeyi verdi!  Yenipazar’a yeni bir gölet daha Vali Aygöl müjdeyi verdi!  Yenipazar’a yeni bir gölet daha
Hakan Karagöllü, Tokat sanayisinin sorunları yerinde dinledi Hakan Karagöllü, Tokat sanayisinin sorunları yerinde dinledi