Niğde Asayiş Şube Müdürlüğü, suçlularla mücadeleye devam ediyor


Gündem 18.10.2021 18:00:00 0
Niğde Asayiş Şube Müdürlüğü, suçlularla mücadeleye devam ediyor

Niğde İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünce farklı zaman ve adreslerde hırsızlık yaptığı tespit edilen M.A. isimli şahıs yakalandı. Niğde Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Yunus Timlerince yapılan uygulamada da 2 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Murat Karakaya (NİĞDE İGFA)- Mala karşı işlenen suçlarla mücadele eden Niğde İl Emniyet Müdürlüğü, " 08.09.2021 il merkezinde meydana gelen motosiklet hırsızlığı, 05.10.2021
tarihinde meydana gelen işyerinden para hırsızlığı ve 09.10.2021 günü Bor ilçemizde meydana gelen tablet hırsızlığı olayları ile ilgili yapılan operasyonda, M.A. isimli şahıs çalmış olduğu üç adet tablet ile birlikte 12.10.2021 günü yakalanarak gözaltına alınmış, 13.10.2021 günü çıkarıldığı adli mercilerce tevkif edilmiştir" açıklamasını yaptı. 

Niğde Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Motosikletli Yunus Timlerince 12.10.2021 günü yapılan uygulamalarda; iki adet araçtan bir adet ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait 2 şarjör ve 30 adet fişek ve bir adet kurusıkı tabanca ele geçirldi. Yakalanan iki şüpheli şahıs hakkında 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet suçundan gerekli adli işlemler başlatıldı. 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı