Niğde Belediyesi 14 yeni hizmet aracı satın aldı


Gündem 1.11.2021 13:30:00 0
Niğde Belediyesi 14 yeni hizmet aracı satın aldı

Niğde Belediyesi tarafından yeni alınan 14 adet hizmet aracı ve iş makinası için Cumhuriyet Meydanında araç tanıtım töreni düzenlendi. Törende konuşan Belediye Başkanı Emrah Özdemir, göreve geldiklerinden bu zamana kadar 74 araç alımını gerçekleştirdiklerini belirterek kiralık araç devrine son verdiklerin söyledi.

Murat Karakaya (NİĞDE İGFA)-  Kış mücadelesinde kullanılmak için yeni alınan araçlara Niğde Belediyesi açılş töreni düzenledi. Açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Emrah Özdemir, "Bugün 14 tane aracın alım törenindeyiz, önce aldığımız 41 araçtan sonra aldığımız araçlarla toplamda 74 adet araç aldık" dedi. 

Yeni alınan araçlar, Kış ile mücadelede kullanılmak üzere, 3 Adet Kamyon, 2 Adet İtfaiye Öncü Aracı, 1 Adet Paletli Ekskavatör İş Makinası (Ataçmanlar, Çapa, Kazıcı Kova, Forklift, Ot Biçme) 2 Adet Açık Kasa Araç, 1 Adet, Çift Kabin Üst Yapılı Araç, 1 Adet 29+1 Otobüs, 1 Adet, 17+1 Minibüs, Hibe Olarak İse 1 Adet Kazıcı Yükleyici İş Makinesi, 1 Adet Arazöz, 1 Adet Atv Sülüsyon Aracı, 1 Adet Yol Çizgi makinasından oluşuyor.


Antalya’da güzellik buluşması Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı başladı Antalya’da güzellik akademisyenleri ile uzmanlarının buluştuğu, 4 gün sürecek Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı (Beautycare 2024) başladı. Ç
‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor ‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor
Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret
Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği
Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı