Niğde de "Gıda Denetim Seferberliği" başladı


Gündem 26.10.2021 17:00:00 0
Niğde de

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 81 ilde 4 gün boyunca gıda denetimleri yapılacak. Denetimler Niğde İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından Niğdede de gerçekleşecek. Türkiye genelinde toplam 7 bin 300 denetçi ‘Gıda Denetim Seferberliğine başladı.

Murat Karakaya (NİĞDE İGFA)-  Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli gıda denetimlerinin artarak devam edeceğini belirtti. Bakan Pakdemirli konuşmasında, “Her zaman olduğu gibi vatandaşlarımızın sağlığı ile oynayanlara göz açtırmamaya kararlılıkla devam edeceğiz” dedi.

En iyi denetçinin tüketiciler olduğunu vurgulayan Bakan Pakdemirli, Alo 174 hattının her zaman tüketicilerin yanında olduğunu vurguladı. Niğde’de de 25 – 28 Ekim tarihleri arasında yapılacak olan gıda denetimleri dün itibariyle başladı.

Niğde İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerince dün itibariyle başlayan denetimler üretim yerleri, satış yerleri ve toplu tüketim alanlarını kapsıyor. Günlük 4 ekibin katıldığı denetimler 28 Ekim Perşembe günü son bulacak.

 

https://twitter.com/bekirpakdemirli/status/1452607321104867328

Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi
Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi
Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı
A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu
Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı