Niğdede Kızılay Derneğinden vatandaşa yardım


Gündem 28.10.2021 16:30:00 0
Niğdede Kızılay Derneğinden vatandaşa yardım

29 Ekim 4 Kasım Kızılay Haftasında konuşan Kızılay Derneği Niğde Şubesi Başkanı Kemal Gençoğlu, Kızılay’ın görevinin sadece kan almak olmadığını, gıdadan, giyime, doğal afetten eğitime kadar bir çok konuda faaliyet içerisinde olduklarını belirtti.

Murat Karakaya( NİĞDE İGFA)- Kızılay Niğde Şubesinin geçen yıl yardım dağıtma alanında yurt genelinde birinci olduğunu belirten Gençoğlu, “Ne kadar çok kişiye yardım yaparsak bağışlarımız o kadar artıyor. İhtiyaç sahiplerine ulaştırdığımız ürünler hiç kullanılmamış ve kaliteli ürünlerden oluşuyor" dedi.

Kızılay Derneği Niğde Şubesi Başkanı Kemal Gençoğlu yaptığı açıklamalarda,"Niğde merkezde bulunan depoda ihtiyaç sahiplerine yardımlarda bulunuyoruz. Hem öğrenci hem aileleri burada giydiriyoruz. Kış aylarına girdiğimiz bu günlerde mont ve bot dağıtımı yaptık. Yine devam edeceğiz. Tüm ihtiyaç sahiplerimizi şubemize bekliyoruz. Hiç ayrım gözetmeksizin yardımları gerçekleştiriyoruz. Gıda kolilerimiz de hazır.

"Kızılay Derneği olarak yardım sevenleri de bağış yapmaları için bekliyoruz. Bizler dernek olarak veren elle alan el arasında köprü görevini yürütüyoruz. Niğdeli vatandaşlarımız cömert insanlardan oluşuyor. Daha fazla kişiye yardım yapmak için bağışları da bekliyoruz" dedi. 


Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi
Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi
Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı
A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu
Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı