Niğdede Niğşah patatesi üretici ile buluştu

Burdur İl Tarım ve Orman Müdürlüğü öncülüğünde yapılan TAGEM 30 Yılı Etkinlikleri demonstrasyon çalışmaları kapsamında, dikimi yapılan yüksek verimli NİĞŞAH patates çeşidi, Burdurda ekildi.


Gündem 8.10.2021 15:00:00 0
Niğdede Niğşah patatesi üretici ile buluştu

Şerife Türkeş (Medya Haber- NİĞDE)- Yüksek verimli Niğşah patetesi ekibine Burdur İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Tuğrul, Şube Müdürleri, teknik personeller, tarım danışmanları ve Kozluca’lı çiftçiler katıldı.

Niğde Patates Araştırma Enstitüsü Müdürü Uğur Pırlak yaptığı açıklamada; “Özellikle Kozluca’lı üreticilerimiz hem verim hem de tat yönüyle NİĞŞAH’ı çok beğendi. Tarla gününde emeği geçen başta değerli Burdur İl Müdürü Sn. Mehmet TUĞRUL’a, Şube Müdürü Sn. Ercan ÇELİK ve tüm İl Müdürlüğü personeline, tarım danışmanlarımıza, değerli çiftçimiz Mehmet YİĞİT ve ailesine, Kozluca Muhtarımıza, çok kıymetli Kozluca’lı çiftçilerimize ve tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyoruz" dedi. 


Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi
Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi
Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı
A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu
Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı