Yaşam

Yaşam Haberleri

NORMALLEŞME SÜRECİ BAŞLIYOR


Yaşam 17.02.2021 22:12:00 0
NORMALLEŞME SÜRECİ BAŞLIYOR

Kafe, restoran ve lokantalar uzun sürenin ardından açılacak. İşte kafe ve restoranların açılış süreci ve normalleşme sürecinin yol haritası...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kafe, restoran ve lokantaların açılacağını bu sürecin Mart ayının ilk haftasında açıklanacağını belirtti.

NORMALLEŞME BAŞLIYOR

 

İller 4 gruba ayrılacak ve Mart başı itibari ile kademeli normalleşme sürecine geçilecek. Bu kademeler; Düşük riskOrta riskYüksek riskÇok yüksek risk Bu risk gruplarındaki illere göre belirlemeler yapılacak. İllere göre vaka, aşılama ve ilgili kriterlere göre; Kafe-restoranlar açılacak.

Hafta sonu sokağa çıkma yasağı bitecek.

Bazı tedbirler kaldırılacak.

Burada vatandaşların hassas olup, kendi illerindeki görünümü iyileştirmeleri esas alınacak. Bir ilde vaka az ise normalleşme daha erken olacak. Eğer fazla ise beklenecek.  


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı