Oğlunun hastalığını teşhis eden doktora teşekkür

2 aylık oğlu Ali Asıf Bayırın hastalığının adının konulmamasından şikayet eden anne Nahide Bayıra Mardin Park Hastanesi umut oldu. Anne Bayır da oğluna tedavi için teşhis koyan koyan doktoru teşekkürle onore etti.


Gündem 13.03.2021 13:01:00 0
Oğlunun hastalığını teşhis eden doktora teşekkür

MARDİN (İGFA) - 2 aylık Ali Asaf Bayır , aniden hastalanması üzerine ailesi tarafından önce Mardin Devlet Hastanesine sonra Diyarbakır Tıp Fakültesine götürüldü, ancak yapılan onlarca teste rağmen hastalığına teşhis konulamadı. Oğlunu doktor hastane hastane dolaştıran 30 yaşındaki ve 3 çocuk Nahide Bayır, en son Mardin Park hastanesinde görevli Ortopedi Uzmanı Operator Doktor Yılmaz Tutak’a götürdü. Doktorun burada yaptığı incelemeden sonra Nahide Bayır’ın 2 yaşındaki oğlu Ali Asaf Bayır’ın cam kemik hastalığını teşhisini koydu. 

30 yaşındaki Nahide Bayır 2 aylık oğlunun hastalalanması ile birlikte Mardin Devlet Hastanesine götürdüğünü ancak burada teşhis konulmadığını söyledi. Daha sonra Diyarbakır Tıp Fakültesine götürdüğünü anlatan Bayır, "Burada da kesin bir teşhis konulmadı. Oğlum çok acı çekiyordu. En son Mardin Park hastanesi Ortopedi uzmanı Operatör Doktor Yılmaz Tutak’a götürdüm. Sağolsun doktor burada yaptığı muayene ve tahlillerden sonra hastalığının kesin teşhisi konuldu.  Doktor beye ve hastane yönetimine teşekkür ediyorum. Oğlumun hastalığını ortaya çıkarmak için çok uğraştı” dedi.

Eşinin inşaatlarda çalıştığını belirten Nahide Bayır, oğlunun tedavisi için 6 ay da bir İstanbul’a gitmek zorunda olduğunu 2 ay da bir de buradaki hastaneye gelmek zorundayım. Oğlunun tedavisi içinde aylık 2 bin TL masraf gittiğini ifade etti.




Bursa İnegöl'deki yangın kontrol altında Bursa İnegöl'deki yangın kontrol altında
Konya'da KOSKİCBS ile akıllı altyapı güçleniyor Konya'da KOSKİCBS ile akıllı altyapı güçleniyor
Bursa Osmangazi’den çevre dostu ilaçlama Bursa Osmangazi’den çevre dostu ilaçlama
İzmir Karabağlar'da Köy Enstitüleri buluşması İzmir Karabağlar'da Köy Enstitüleri buluşması
Düzce Konuralp Antik Kent sporcuları ağırladı Düzce Konuralp Antik Kent sporcuları ağırladı