‘’ÖĞRETMENLERİMLE OKU-YORUM’’ PROJESİNİN DEFTER DAĞITIM TÖRENİ BUGÜN EĞİRDİR YUKARIGÖKDERE KÖYÜ MUSTAFA KÖKLÜ ORTAOKULUNDA BAŞLADI


Gündem 15.02.2021 23:24:00 0
‘’ÖĞRETMENLERİMLE OKU-YORUM’’ PROJESİNİN DEFTER DAĞITIM TÖRENİ BUGÜN EĞİRDİR YUKARIGÖKDERE KÖYÜ MUSTAFA KÖKLÜ ORTAOKULUNDA BAŞLADI

Eğirdir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 5, 6 ve 7. sınıf öğrencilerine yönelik "Öğretmenlerimle Oku-yorum” Projesini başlattı. "Bir Kitap da Sen Gönder" sloganıyla gerçekleşecek olan proje sonunda öğrenciler ödüllendirilecek, seçilen kitapların yazarları ile “okur-yazar buluşmaları” planlanacak, öğrencilerin yazarlarla söyleşi yapmaları sağlanacak.


"Öğretmenlerimle Oku-yorum” Projesinin defter dağıtım töreni bugün Eğirdir Yukarı Gökdere Köyü Mustafa Köklü Ortaokulunda gerçekleşti. Törene; Kaymakamımız Adem Çelik, Isparta İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yılmaz, Eğirdir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Armutoğlu, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.


2020-2021 eğitim öğretim yılının 2. döneminin 15 Şubat 2021 Pazartesi günü köy okullarında açılması sebebiyle Eğirdir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan Yorum Defteri Yukarıgökdere Köyü Mustafa Köklü Ortaokulu 5, 6 ve 7. Sınıf öğrencilerine dağıtıldı.


Defter dağıtım töreninde sınıflara giren Kaymakam Adem Çelik ve beraberindekiler, öğrencilerle ilk önce kısa bir sohbet ettiler. Pandemi kurallarına dikkat edilmesi gerektiğinin altını bir kez daha çizen Kaymakam Çelik, ‘Öncelikle 2020-2021 Eğitim Öğretim yılının ikinci dönemi hepimize hayırlı uğurlu olsun. Korana virüs gerek Türkiye’yi, gerekse bütün dünyayı ciddi anlamda etkiledi.  Eğitim öğretimde de bir takım aksaklıklara sebebiyet verdi. Bugün daha iyi şartlardayız.  Bugün itibariyle köy okullarımızda eğitimlerimiz başladı. Özellikle, maske, mesafe ve hijyen kurallarına çok dikkat edelim. Hepinize başarılar diliyorum” dedi. Kaymakam Adem Çelik ‘Okulu özlediniz mi? sorusu üzerine, bütün öğrenciler okullarını, arkadaşlarını, öğretmenlerini çok özlediklerini belirttiler.


"Öğretmenlerimle Oku-yorum” Projesi hakkında öğrencilere bilgi veren Kaymakam Çelik, “Bugün İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün projesi olan "Öğretmenlerimle Oku-yorum” Projesinin startını veriyoruz. Biliyorsunuz ki daha fazla kitap okumamız gerekiyor. Sanal dünya bizleri öyle bir hapis ediyor ki; Bilgisayarlar, tabletler maalesef kitaplar bazen ikinci planda kalabiliyor. Bunun böyle olması bizleri de çok üzüyor. O yüzden biz yeniden kitaplara sarılacağız. Sanaldan uzaklaşacağız. O sayfalarda bilgi birikimlerinizi arttıracağız. Hayal gücümüzü ufkumuzu genişleteceğiz. Bu projede 1000 öğrenci 10 dersten 10 bin kitap okuyacak” dedi.


Konuşmaların ardından Yorum Defteri öğrencilere dağıtıldı.


Proje sonunda en çok kitap okuyarak birinci olan öğrenciye bisiklet, ikinciye tablet, üçüncüye ise akıllı saat hediye edilecek.


Antalya’da güzellik buluşması Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı başladı Antalya’da güzellik akademisyenleri ile uzmanlarının buluştuğu, 4 gün sürecek Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı (Beautycare 2024) başladı. Ç
‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor ‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor
Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret
Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği
Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı