“OKUL ÖNCESİ OKULLAŞMADA TÜRKİYE İKİNCİSİYİZ”


Gündem 8.07.2020 19:46:00 0
“OKUL ÖNCESİ OKULLAŞMADA TÜRKİYE İKİNCİSİYİZ”
AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, “Burdur’umuz TÜİK verilerine göre, 5 yaş okullaşma oranında ve Okul Öncesi Eğitiminde Türkiye 2’incisi olmuştur. Bu yıl titizlikle yapılacak saha çalışmalarıyla önümüzdeki yıl 1’inci olacağımıza inancımız tamdır” açıklamasında bulundular. 
 
AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, Türkiye İstatistik Kurumu tarafından elde edilen verilere göre, Burdur’un 5 yaş okullaşma oranında ve Okul Öncesi Eğitiminde Türkiye 2’incisi olduğunu müjdeledi. Okullaşma kapsamında titizlikle yapılacak saha çalışmaları ile gelecek sene Türkiye 1’inciliği elde edileceğine inandıklarını dile getiren Burdur Milletvekilleri Özçelik ve Uğur, “Burdur ili TÜİK verilerine göre 5 yaş okullaşma oranında ve "Okul Öncesi Eğitiminde" Türkiye’de marka iller arasında yer almaktadır. Burdur Milli Eğitim Müdürlüğünce ilimizde son yıllarda yapılan okul öncesi okullaşma çalışmaları neticesinde Burdur, Okul öncesi Eğitim alanında en iddialı iller arasına girdi. Bu sene de okullaşma çalışması devam etmiş, pandemi nedeniyle aksaklığa uğramış olsa bile yine Burdur ili Türkiye 2’incisi olmuştur.  Son yıllardaki okullaşma oranları incelendiğinde Burdur ilinin Türkiye ortalamasının 15 ila 25 puan üzerinde olduğu görülmüş ve 5 yaş okullaşma oranı yüzde 94,75 olmuştur. Hükümetimizin Burdur’umuzda ki eğitim yatırımları da hızla devam edecektir. Bu yıl titizlikle yapılacak saha çalışmalarıyla önümüzdeki yıl 1’inci olacağımıza inancımız tamdır. ” açıklamasında bulundu.

ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü