Olay Kaymakam, öğretmene özür ziyaretinde helallik istedi

Artvin İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Kemalpaşa ilçesinde Kaymakam Saygının yanlış anlaşılma sonucu sınıftan kovduğu iddia edilen öğretmen arasında yaşanan olay sonrası özür ziyaretine ilişkin fotoğrafları paylaştı. Kaymakam Saygın, öğretmenden helallik isted


Gündem 1.10.2021 16:30:00 0
Olay Kaymakam, öğretmene özür ziyaretinde helallik istedi

ARTVİN (İGFA) - Artvin'in Kemalpaşa ilçesinde Kaymakam Mehmet Faruk Saygın, ‘Hoş geldiniz’ diyerek el uzattığı için sınıftan kovduğu öne sürülen öğretmen Burak Kılıç’ı, görev yaptığı okulda ziyaret etti.  Artvin İl Milli Eğitim Müdürlüğü özür ziyaretine ilişkin fotoğrafları, sosyal medya hesabından paylaştı.

Ziyarette Öğretmen Kılıç’la bir araya gelen Kaymakam Saygın’ın, okul ziyareti sırasında karşılıklı yanlış anlaşılma nedeniyle yaşanan hadisenin kendisini de derinden üzdüğünü ifade ederek, "Pandemi koşulları gereği küçük bir heyetle gerçekleştirdiğimiz sınıf ziyaretleri sırasında iki öğretmenin görevli olduğu sınıfınızda sizin sonradan sınıfa gelmeniz, kim olduğunuzu o an bilmiyor olmam ve tokalaşmak maksadıyla elinizi uzatmanız sebebiyle salgın tedbirleri açısından sizi uyarma gereği duydum. Öte yandan, sizin özel eğitim öğrencimizin bakımı ile ilgilenmeniz sebebi ile sonradan sınıfa geldiğinizi anladım. Yaşanan yanlış anlaşılmadan kaynaklanan hadiseden üzüntü duyduğumu size özellikle belirtmek isterim. Pandemi koşulları sebebiyle ortaya çıkan bu yanlış anlaşılmadan dolayı sizden özür diliyor ve helallik istiyorum" dedi. Kaymakam Saygın, çocukların eğitimiyle ilgili süreçlerde her zaman ve her koşulda tüm öğretmenlerin destekçisi olduklarını kaydetti.

Kaymakam Saygın’a yanlış anlaşılma sonucu doğan olayın bu noktaya gelmesinden üzüntü duyduğunu ifade eden Öğretmen Burak Kılıç da teşekkür etti.

 

https://twitter.com/MemArtvin/status/1443887324731957249

İzmir'in 5 okulunda 'Harezmî' dönemi İzmir'in 5 okulunda 'Harezmî' dönemi
CHP Mudanya'dan seçmenlere oy çağrısı CHP Mudanya'dan seçmenlere oy çağrısı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'da öncelik depreme hazırlık Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'da öncelik depreme hazırlık
İzmir Milli Eğitim'den Gazze'ye yardım tırı İzmir Milli Eğitim'den Gazze'ye yardım tırı
Çayırova Bornova’dan galibiyetle döndü Çayırova Bornova’dan galibiyetle döndü