ÖLÜM DÖŞEĞİNDE CHP'LİLERİN İHANETİNE UĞRAYAN MUHİTTİN BÖCEK KILIÇDAROĞLU'LA AFYON'DA


Siyaset 25.08.2022 22:58:00 0
ÖLÜM DÖŞEĞİNDE CHP

Yaşadığı talihsiz bir hastalık sürecinde çok zor zamanlar yaşayan ve bu zor zamanında entübe derecesinde yaşam mücadelesi veren Antalya Büyük Şehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, hastalığı yendiğinde Chp'lilerin ihanetine uğradığını öğrenerek büyük hayal kırıklığı yaşamıştı.

Başarılı Gazetecilik örneği sergileyen Akdeniz Habercisi muhabirleri Antalya Chp eski il başkanı Nusret Bayar ve yönetimi, belediye meclis üyeleri hatta Muhitin Böcek'e çok yakın çalışma arkadaşları bile Böcek öldükten sonra kimin hangi koltukta oturacağının hesaplarını yaptıklarını. Hatta bunun için büyük kavgalar ettiklerini detayına kadar kamuoyuyla paylaşmışlardı. 

AMA HESAP ÇARŞIYA UYMADI. BÖCEK İYİLEŞTİ GÖREVİE BAŞLADI.

Akdeniz Üniversitesi Tıp Hastanesi'nde yoğun tedavi gören ve Tedavinin sonucunda iyileşip görevine başlayan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e' hastalık sürecinde olup biten kulağına fısıldandı. O hasta yatağında ölüm kalım savaşı verirken CHP'lilerin o öldükten sonra hangi kişinin hangi koltuğunda oturacağını hangi makamlara kimin geleceğini hesaplarını yaptıklarını öğrendi ve bunun için basın açıklaması yaparak chp'leri yerden yere vurdu. Bütün Antalya kamuoyu bu ihanet karşısında Muhittin Böcek'in istifa edeceğini düşündü. Ama, Muhittin Böcek ihanete uğradığı kişilerin saflarında durmaya devam etti. Türkiye'de CHP'nin hemen hemen bütün büyük etkinliklerine katılmasıyla ve çok sıkı bir CHP'li profilini çizmesi ile bilinen Muhittin Böcek, Bugün de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte Afyon'da bir takım program ve etkinliklere katıldı.


Ali Jale'ye Miçotakis sürprizi Ali Jale'ye Miçotakis sürprizi
Uludağ İçecek ihracatın yıldızı oldu Uludağ İçecek ihracatın yıldızı oldu
Manisa'da Fatma Turgut coşkusu Manisa'da Fatma Turgut coşkusu
Düzce'de Resul Kaplan'ın cinayet zanlıları yakalandı  Düzce'de Resul Kaplan'ın cinayet zanlıları yakalandı 
İzmit Belediyesi şehitler anısına helva dağıttı İzmit Belediyesi şehitler anısına helva dağıttı