Ömer Çelik’ten müzisyenlere destek açıklaması


Gündem 4.06.2021 01:00:00 0
Ömer Çelik’ten müzisyenlere destek açıklaması

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MKYK toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Müzisyenlerimizin seslerini duyuyoruz diyen Çelik, müzisyenlere 250 milyon TLye ulaşan destek verileceğini söyledi.

Ömer Çelikin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

MÜZİSYENLERE DESTEK

Çeşitli tedbirler alınıyor. Yeni bir normalleşme süreci yaşıyoruz. Çeşitli sektörlere desteklerimiz devam ediyor. Müzisyen arkadaşlarımıza seslerini duyduğumuzu bilmenizi isterim. Müzik susmasın sloganı ile destekler müzisyen arkadaşlarımıza ulaştırılıyor.

Bugün sanat susmasın, müzik susmasın projelerini parti olarak yakın bir şekilde takip ediyoruz. Destek olunacak listeleri müzik sendikaları karar veriyor. Daha fazlası için gayret ediyoruz. Şimdiye kadar 37 milyon TL destek sağlandı.

SAVUNMA SANAYİİNDEKİ GELİŞMELER

Türkiyenin ilk uçak gemisinin yapımı devam ediyor. İlk uçak gemimizin yüzde 70i yerli yapım olacak.

İHA VE SİHALARA YOĞUN TALEP VAR

Her gün uluslararası basında analizler yer alıyor. İHA ve SİHAlara yoğun talep var. Egede, Akdenizde, Karadenizde gemimiz ile etkinlik sağlanacak. Aynı zamanda doğal afetlerde de kullanılabilecek. 200e yakın firma katkı sağlıyor. Yakın zamanda tamamlanacak.

SIFIR ATIK PROJESİNE ÖDÜL

Emine Erdoğan hanımefendinin öncülüğünde birçok çevre projesi yürütülüyor. En önemlisi bu atık projesi ile ilgili olan mesele. Emine Erdoğan hanımefendiye BM tarafından ödül verildi. Türkiyenin bu konuda öncülüğü takdir ediliyor.

MARMARADA DENİZ SALYASI

Son derece tedirgin edici ve tahammül edemeyeceğimiz bir kirliliğe işaret ediyor. Ortaya çıkan tablo radikal bir şekilde müdahale etmek gerektiğini gösteriyor. Çünkü bu atık yüzeyden temizlense bile tekrar tekrar ortaya çıkıyor. En yakından takip ettiğimiz meselelerden biridir.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı