ÖNEMLİ OLAN ÜLKEMİZ İÇİN GÜÇ BİRLİĞİ YAPABİLMEMİZ


Siyaset 31.10.2022 20:47:00 0
ÖNEMLİ OLAN ÜLKEMİZ İÇİN GÜÇ BİRLİĞİ YAPABİLMEMİZ

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı İsmail Demir ve yönetimi ile Kadın Kolları Başkanı Birsen Yıldırım Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette belediye yatırımları ve karşılıklı işbirliği konuları ele alındı.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür plaketi takdim eden Büyük Birlik Partisi İl Başkanı İsmail Demir, halkın dilinde ucube olarak söylenen ITKM inşaatının bitirildiğini söyledi. Demir, “Meydan AVM’yi hizmete sundunuz. Kirazlıdere’yi şehrimize kazandırdınız. Yaptığınız hizmetler şahane hizmetler. Her zaman birlik ve beraberlik içinde hareket ediyoruz. Belediye Başkanımızın, valimizin, devletimizin her zaman yanındayız. Bizler milliyetçi insanlarız” dedi.

Sivas İmranlı BBP İlçe Başkanı olan ve çocuklarının eğitiminden dolayı Isparta’ya gelip gittiğini söyleyen Atilla Çiçek de “Yazları Sivas’ta, kış aylarında da Isparta’dayım. Isparta çok güzel, yaşanabilir, huzurlu bir şehir. Başkanımızı hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Isparta gerçekten bir gül şehri” şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren ve teşekkür eden Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Türkiye’nin menfaatleri doğrultusunda ülkeye, şehre ne gibi hizmetler yapabileceklerinin, güzellikleri daha da nasıl arttırabilecekleri noktasında karşılıklı istişarelerde bulunduklarını söyledi. Başkan Başdeğirmen, “Şehrimize yaptığımız çalışmaları sayın başkanımızla, yönetim ile istişare ettik. Bu görüşmeler şehrimiz açısından önemli sonuçlar doğuruyor. Bizlerde hem memleketimize yapılması gereken çalışmalar hem gelecekle alakalı neler yapabiliriz, şehrimize daha iyi nasıl hizmet edebiliriz bu birlik beraberliğimiz ve ittifak ortaklığımız içinde ne gibi çalışmalarda işbirliği yapabiliriz konularını ele aldık. Ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum, bizlere takdim edilen plaket de çok önemli. Cumhuriyetimizin 99.yıldönümünü geçirdik, 100’üncü yılına girdik. Köklü, büyük bir ülke olmak önemli. 2.yüzyılda ülkemizi dünya ülkeleri arasında en güçlü ülke haline getirebilmek tek amacımız. Bizler yürekten memleketinin yanında olan milliyetçi insanlarız. Beraber olduğumuz zaman daha güçlü oluyoruz. Önemli olan ülkemiz için güç birliği yapabilmemiz. Biz bunu sizlerle yaptığımızı görüyoruz. Muhsin Yazıcıoğlu başkanımız aramızdan erken ayrıldı, Allah gani gani rahmet eylesin. Amacımız ülkemizi en iyi yerlere getirmektir. Ziyaretlerinizden dolay sizlere teşekkür ediyorum” görüşlerinde bulundu.


"Hem Antalya hem Beşiktaş'taki cinayetin failleri hesap verecek" Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçim sonrası ilk kez toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrası önemli açıklamalarda bulundu.
ONUR ÇELİK: SİZE TAVSİYEM BOYUNUZDAN BÜYÜK İŞLERE KALKIŞMAYIN!!! ONUR ÇELİK: SİZE TAVSİYEM BOYUNUZDAN BÜYÜK İŞLERE KALKIŞMAYIN!!!
Ak Parti Isparta il Başkanlığı tarafından Senirkent olayı ile ilgili açıklama yapıldı Ak Parti Isparta il Başkanlığı tarafından Senirkent olayı ile ilgili açıklama yapıldı
"Dara Antik Kenti dünya tarihi açısından önemli bir yerdir" "Dara Antik Kenti dünya tarihi açısından önemli bir yerdir"
ALİ HEYBELI VE MUSA DERİN DARP EDİLDİ ALİ HEYBELI VE MUSA DERİN DARP EDİLDİ