OneMore Mucizevi ürün Isparta ve Burdur'a geldi


Sağlık 10.07.2020 00:03:00 0
OneMore Mucizevi ürün Isparta ve Burdur

OneMore Mucizevi ürünler Isparta ve Burdur'a geldi

Dünya sağlık örgütü ve Tc. Sağlık Bakanlığı onaylı ve tavsiyeli One More mucizevi ürün tüm Türkiye'de kullanılmaya başlanıyor. 

ONE MORE B12 BANTI VE FAYDALARI ;

B12 vitamininin ana görevi (diğer görevleri yanında) kırmızı kan hücresi üretimi ve merkezi sinir sisteminin korunmasıdır. B12 vitaminini gereğinden fazla almak gibi bir durum söz konusu değildir, çünkü B12 vitamini suda çözünen vitaminler arasındadır ve vücut ihtiyacı olanı aldıktan sonra fazlasını idrar yoluyla sistemden atar. Bu nedenle düzenli olarak alınmalıdır.

B12 vitamini eksikliğinde anemi, denge kaybı, bacak ve kollarda uyuşma, karıncalanma, güçsüzlük gibi belirtiler görülebilir.

B1 Vitamini, (diğer adıyla tiamin), protein sentezi, beyin ve sinir sistemindeki pek çok hayati fonksiyonun yürütülmesi gibi konularda görev alan önemli bir vitamindir.

B1 Vitamininin Yararları, vücudun proteinleri kullanabilmesini, karbonhidratlardan enerji üretimini sağlamasıdır. Ayrıca, beyin fonksiyonları ve sindirim sistemi için gereklidir. B1 Vitamini kan hücrelerinin ve sağlıklı bir dolaşım sistemin oluşumuna yardımcı olur. Kalp ve sindirim sisteminin, kaslarının korunmasında rol alır
B1 vitamini eksikliğinde depresyon huzursuzluk, kas güçsüzlüğü, konsantrasyon güçlüğü, bellek zayıflığı, çabuk kızma, ayaklarda karıncalanma, çarpıntı, kabızlık gibi belirtiler görülebilir.

Tiyamin eksikliği zamanla kalp kaslarının zayıflamasına ve dolaşım sistemi bozuklularına, ayrıca sindirim sisteminde sorunlara ve Beriberi hastalığına neden olabilmektedir.

B3 vitamini temel olarak kolesterolün düşürülmesine, kan şekeri düzeyinin korunmasına, hücrelerdeki genetik işlevin devamına ve gıdalar yoluyla alınan yağın işlenmesine yardımcı olur. Ayrıca diğer B kompleks vitaminleri gibi vücutta enerji üretimi için gereklidir.

B3 vitamini duyulan ihtiyaç halsizlik, kas zayıflığı, iştah kaybı, cilt enfeksiyonları ve sindirim sistemi rahatsızlıklarında artabilir.
İnsanda karaciğerin yanı sıra yağlı dokularda, böbrekte, kalpte, kaslarda ve böbrek üstü bezi kabuğunda depolanır. A vitamini, doymamış yağ asitleri ve C vitamini gibi maddelerin oksidasyonunu önleyerek antioksidan özellik gösterir.

Yararları;

En iyi antioksidandır. Belli başlı virüslerin oluşmasını engelleyerek kanser gibi dejeneratif hastalıkların oluşmasını engeller. Hücre zarı ve taşıyıcı moleküllerin lipid kısmını stabilize ederek hücreyi serbest radikaller, ağır metaller, zehirli bileşikler, ilaç ve radyasyonun zararlı etkilerinden korur. Bağışıklık sisteminin aktivitesi için gereklidir. Timus bezini ve alyuvarları korur. Virütik hastalıklara karşı bağışıklık sistemini geliştirir. Göz sağlığı için hayati önem taşır. Retina gelişimi için gereklidir. Belli başlı virüslerin katarakt yapıcı etkilerini önler.

Yaşlanmaya karşı koruyucudur.Belli başlı virüslerin dokular, deri ve kan damarlarında oluşturduğu dejenaratif etkiyi önler.Yaşlanmayla ortaya çıkan hafıza kayıplarını da önleyici etkisi vardır.

C vitamini; askorbik asit olarak bilinen, suda eriyebilen, insan vücudunda depolanmayan ve fazlası vücuttan ter yada idrar yoluyla atılan bir vitamin türüdür.

Özellikle ateşli hastalıklarda ve zehirlenmelerde vücut direncinin artırılmasına yardımcıdır. C vitamini aynı zamanda kolesterol düşürücüdür, enerji verir.

Folik asit nedir?

B vitamini ailesinin bir üyesi olan folik asit, DNA sentezi ve hücre bölünmesi süreçlerinde önemli yeri olan bir vitamindir. Folat ya da B9 vitamini olarak da bilinir.

Folik asit ne işe yarar?

Folik asit vücutta kan yapımı, yeni hücre oluşumu, DNA sentezi gibi önemli biyolojik süreçlerde rol oynar. Folik asitin damar sertliğini azaltarak kalp krizi, bunama ve felç gibi birçok kötü hastalığın oluşmasını da engellediği bilinmektedir. Hamilelikte, hatta hamilelik öncesinde önerilen folik asit takviyesinin ise anne adayının sağlıklı bir gebelik geçirebilmesi ve bebeğin gelişiminde oluşabilecek sorunların önlenmesi için önemli olduğu düşünülüyor.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN LÜTFEN RESMİN ÜZERİNE TIKLAYINIZ.

----------------------------------------------------------------

ONE MORE GOOGLE TÜRKİYE ANA SAYFA LİNK'İ :

https://www.onemoreinternational.com/

KISACA DOĞAL ONE MORE NEDİR?

HANGİ HASTALIKLARA İYİ GELİR?

DOĞAL YAKI BANDI YÖNTEMİ İLE DAHA SAĞLIKLI BİR HAYAT MÜMKÜN MÜDÜR?

Milyonlarca insan bu kronik ağrılara çözüm arıyor. Ağrısız ve daha sağlıklı bir yaşam için ONEMORE sağlık bantları sizlerin ve sevdiklerinizin yaşam kalitesini yükseltir.

OneMore Painless Night GLU AKILLI BANT İÇERİĞİ NEDİR NELERE FAYDASI VAR?

SAĞLIĞI BOZUK VE AĞRILARI OLAN KİŞİLERİN AKILLI BANT ÜRÜNÜNÜ EK OLARAK KULLANDIKLARI TAKTİRDE İNANAMAYACAKLARI SONUÇLARINI GÖRECEKLER.

LÜTFEN ÜRÜNÜMÜZLE İLGİLİ OLAN VİDEOMUZU SONUNA KADAR SEYREDEREK SAYFAMIZI İNCELEMENİZİ TAVSİYE EDERİZ.BİZİMLE İLETİŞİME GEÇMENİZ HALİNDE DE HER TÜRLÜ BİLGİ VE ÜRÜN TEMİNİNDE BULUNABİLİRSİNİZ.

Goldenseng ağrı bandları uzak doğu tıbbına ve modern ilaç aktarım yöntemlerine dayanan özellikleri ile ağrılarınızı dindirecek.

Goldenseng ginseng ağrı bandı nedir?

Goldenseng bandları Amerika'da FDA tarafından 1. sınıf bir tıbbi cihazlar kapsamında kategori edilen geçici rahatlama ve ağrı giderici olarak tasarlanmış yakı bantlarıdır.

Vücudun ağrı problemi çeken bölgelerine direk uygulanarak rahatlama sağlar.

İçeriğinde Kore kızıl ginsengi, germanyum ve deniz fitoplanktonları gibidoğal bileşenler bulunur. Transdermal yöntemi ile vücudun ağrıyan bölgelerinedirekt olarak bu genel ağrı giderici bileşenler verilir ve vücut ısısını veenerjisini kullarak hızlı rahatlama sağlar. Tamamen doğal bileşenlerdenoluştuğu ve ağız yolu ile alınmak yerine düşük miktarda direk ilgili bölgeyeuygulandığı için günlük kullanıma uygundur.

Nasıl çalışır?

Goldenseng içinde altın Kore ginsengi, deniz fitoplanktonları, çeşitli Cmineraller ve germanyum elementi bulunmaktadır. Bantın üst yüzeyinde bulunan germanyum vücut ısısının etkisi ile derinizden geçer ve yakının uygulandığı bölgeden başlayıp zamanla tüm vücudunuza yayılan ateş düşürücü bir tepki oluşmasına neden olur.

Nasıl Kullanılır?

Her yaş için ve günlük kullanıma uygundur. Ağrı olan bölgeyi temizleyin,aşırı tüy var ise tüyleri alın. Eklem ve hareket eden bölgelere gelmediğine emin olun ve yapıştırıp bir süre ovalayın. Islanmadığı sürece 24 saat kalabilir. Günlük kıyafetinizin içinde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bu ürün herhangi bir hastalığı teşhis, tedavi ya da önleme için geliştirilmemiştir.

---------------

OneMore Painless Night GLU Sağlık Bandı

ŞEKER HASTALARININ DİKKATİNE..

Sağlık Bandı [Painles Night GLU]

%100 Dağal İçereriği ile Vücudu Dengeler ve Rahatsızlıkların Doğal Yolla Giderilmesine Yardımcı Olur.

Sağlık Bandının ana bileşeni KIRMIZI KORE GİNSENGİ;

- İç salgı bezlerinin fonksiyonlarını düzeltip bunlara bağlı hastalıkların tedavisinde yardımcı olur.

- Ginseng, kendiside insülin gibi görev yaparak diabetli (kan şekeri yüksek) hastaların kanında glikoz düzeyini normal sınırlarda tutar.

- Ginseng, Kandaki kortizol hormonunu düşürdüğü için şeker hastalarında rahatlıkla kullanılabilir.

- Ginseng, Diyabete bağlı komplikasyonların oluşmamasına ve oluşanların da giderilmesinde yardımcı olur.

Japon bilim adamı Dr. M. Komura: "Ginseng kanın glikoz seviyesini düşürür. Ginsengin Hipoglisemik etkisi vardır." demektedir.

Yine Japon bilim adamı Dr. H. Okuda Ginsengin insülin benzeri bileşenler içerdiğini belirtmiştir.

DİYABET NEDİR?

Çoğu kişi diyabeti “şeker hastalığı” olarak bilir. Oysa bu, işin sadece bir yanıdır.

Basitçe diyabet dediğimiz diabetes mellitus, kan dolaşım sisteminde yüksek düzeyde glikoz (şeker) yapılanmasıyla görülen kronik bir hastalıktır. Sürekli susamak ve sık sık idrara çıkmak diyabete özgü belirtilerdir. Bu belirtiler pankreasın yetersiz insülin üretmesinden ya da vücut dokularının insülin etkisine direncinden -veya ikisinin bileşiminden- kaynaklanır.

Diyabet gibi kronik bir hastalığın olumlu yanı, diyabetin tedaviye çok iyi yanıt veren bir hastalık olmasıdır. Ayrıca diyabet üzerine muazzam araştırmalar yapılıyor olması, ileri de yeni tedavi yöntemleriyle tanışmaya devam edileceği anlamına gelir.
_ ***
Sindirim sistemi dengesini bozarak birçok hastalığa yol açan şeker hastalığı; dişlerden başlayarak, bağırsak ve rektuma kadar tüm mide ve bağırsak sistemini olumsuz etkilemektedir.

Kan şekerindeki dengesizlik nedeniyle oluşan diyabetin kontrol altına alınması, sindirim sistemi hastalıklarından korunmada önemlidir.
Sindirim sistemi; hücre içi yollar, hücresel düzeyde hormon ve elektriksel uyarıları kullanan mekanizmalardan oluşur. Bunlar da diğer organ ve sistemlerle uyumlu bir şekilde çalışır.

Bu uyumu bozulmasına yol açan, mide sorunlarının ortaya çıkmasını kolaylaştıran ve hastalıkları tetiklediği bilinen birçok faktör bulunmaktadır.
Bunlar; insan vücudunda mekanik ve fizyolojik etkileri olan “helicobakter pylori” adı verilen bir bakteri, sigara ve alkol tüketimi ile bazı ilaçlardır.
Dengesiz ve sağlıksız beslenme, gıdaları az çiğneme, uzun süre aç kalma, mideyi fazla doldurma, uykusuzluk, yorgunluk ve hijyene yeterince dikkat etmemenin de, mide üzerinde olumsuz etkileri bulunmaktadır.

Mide hastalıklarında genetik faktörlerin rolü de büyük önem taşır.
Mide ve bağırsak hastalıklarının ortaya çıkmasında diyabetin de rolü büyüktür.
Şeker hastalığı, sindirim sistemine zarar vererek çeşitli rahatsızlıkları tetiklemektedir.

Diyabet, sistemik bir hastalıktır. Vücutta tüm organ ve sistemleri etkileyebildiği gibi mide ve bağırsak sistemini de ilgilendirir.
Dişler, yemek borusu, mide, ince bağırsak, kalın bağırsak, karaciğer, hatta pankreas ve rektuma kadar tüm sindirim sistemi boyunca şeker hastalığına bağlı etkiler görülebilir.

Kontrol dışı şeker diş çürümelerine yol açar, dişlerin erken yaşta kaybına neden olabilir, ağız içi mantar ve yemek borusunda mantarların oluşumunu da tetikleyebilir.

Kontrol altında olmayan şeker hastalığı, “diyabetik gastroparazı” adı verilen midenin hareketini bozarak; bulantı, kusma ve şişkinliğe neden olur.
İnce bağırsak sisteminde “otonom nöropati” yani şeker hastalığının sinirleri etkilemesi sonucu bağırsak hareketi bozuklukları ve buna bağlı ishaller görülebilir.

Diyabet, bağırsaktaki bakteri artışına da yol açabilir. Şeker hastalığına bağlı karaciğer yağlanması, pankreas enzim eksikleri ve hazımsızlık da ortaya çıkan önemli sağlık sorunlarıdır.

Şeker seviyesinin kontrol altına alınması, şekere bağlı komplikasyonlar ve şekerin yaptığı zararların da ortadan kaldırılmasını sağlar.

Şeker kontrolünde diyet ve egzersizin, diyabet hastaları için önemi büyüktür. Ancak hastalıkta ilaç kullanımının da önemli bir yeri vardır. Gerektiğinde ilaç kullanımı ile en yüksek şeker değerlerinin bile normal seviyelere indirebilir. İnsülin de kullanılabilir ancak insülin tek başına yeterli olmayabilir.

Şeker ancak farklı mekanizmalı tedavilerle birlikte (buna Painless Night GLU' Sağlık bandlarını ekleyebiliriz), egzersiz ve doğru bir diyet ile kontrol altına alınabilir.

Şeker kontrol altında olduğu halde sindirim sistemi şikayetleri varsa mutlaka bir gastroenteroloji uzmanına başvurulmalıdır.

TÜM DOSTLARIMA SAĞLIKLI BİR YAŞAM DİLERİM

ONE MORE GOOGLE TÜRKİYE ANA SAYFA LİNK'İ :

ONE MORE B 12 VE GENEL VİTAMİNLER VİDEOSU

B12 vitamini, vücut fonksiyonlarının düzgün işlemesi için büyük öneme sahiptir. Kan hücrelerinin temel yapısı B12 vitamini sayesinde oluşmaktadır. Vücudu genel bir denge ve rahatlığa erdirir.

Vücudun olmazsa olmazlarından olan B12 vitamini bağışıklık sisteminin güçlendirilmesinde çok ciddi bir destektir.OneMore B12 Plus vitamin sayesinde eksikliğini htiğiniz tüm vitamin dengesine kavuşursunuz B12 vitamini, vücut fonksiyonlarının düzgün işlemesi için büyük öneme sahiptir. Kan hücrelerinin temel yapısı B12 vitamini sayesinde oluşmaktadır.

Vücudu genel bir denge ve rahatlığa erdirir. Vücudun olmazsa olmazlarından olan B12 vitamini bağışıklık sisteminin güçlendirilmesinde çok ciddi bir destektir.OneMore B12 Plus vitamin sayesinde eksikliğini htiğiniz tüm vitamin dengesine kavuşursunuz.

ONE MORE GOOGLE TÜRKİYE ANA SAYFA LİNK'İ :

BİR ÇOK DERDE DEVA OLAN ONE MORE DOĞAL SAĞLIK BANTLARINI DAHA YAKINDAN TANIYALIM

ONE MORE Painless Night GLU AKILLI BANT İÇERİĞİ NEDİR, NELERE FAYDASI VAR?

SAĞLIĞI BOZUK VE AĞRILARI OLAN KİŞİLERİN AKILLI BANT ÜRÜNÜNÜ EK OLARAK KULLANDIKLARI TAKTİRDE İNANAMAYACAKLARI SONUÇLARINI GÖRECEKLER.

LÜTFEN ÜRÜNÜMÜZLE İLGİLİ OLAN VİDEOMUZU SONUNA KADAR SEYREDEREK SAYFAMIZI İNCELEMENİZİ TAVSİYE EDERİZ.BİZİMLE İLETİŞİME GEÇMENİZ HALİNDE DE HER TÜRLÜ BİLGİ VE ÜRÜN TEMİNİNDE BULUNABİLİRSİNİZ.

Goldenseng ağrı bandları uzak doğu tıbbına ve modern ilaç aktarım yöntemlerine dayanan özellikleri ile ağrılarınızı dindirecek.

Goldenseng ginseng ağrı bandı nedir?

Goldenseng bandları Amerika'da FDA tarafından 1. sınıf bir tıbbi cihazlar kapsamında kategori edilen geçici rahatlama ve ağrı giderici olarak tasarlanmış yakı bantlarıdır.

Vücudun ağrı problemi çeken bölgelerine direk uygulanarak rahatlama sağlar.

İçeriğinde Kore kızıl ginsengi, germanyum ve deniz fitoplanktonları gibidoğal bileşenler bulunur. Transdermal yöntemi ile vücudun ağrıyan bölgelerinedirekt olarak bu genel ağrı giderici bileşenler verilir ve vücut ısısını veenerjisini kullarak hızlı rahatlama sağlar. Tamamen doğal bileşenlerdenoluştuğu ve ağız yolu ile alınmak yerine düşük miktarda direk ilgili bölgeyeuygulandığı için günlük kullanıma uygundur.

Nasıl çalışır?

Goldenseng içinde altın Kore ginsengi, deniz fitoplanktonları, çeşitli Cmineraller ve germanyum elementi bulunmaktadır. Bantın üst yüzeyinde bulunan germanyum vücut ısısının etkisi ile derinizden geçer ve yakının uygulandığı bölgeden başlayıp zamanla tüm vücudunuza yayılan ateş düşürücü bir tepki oluşmasına neden olur.

Nasıl Kullanılır?

Her yaş için ve günlük kullanıma uygundur. Ağrı olan bölgeyi temizleyin,aşırı tüy var ise tüyleri alın. Eklem ve hareket eden bölgelere gelmediğine emin olun ve yapıştırıp bir süre ovalayın. Islanmadığı sürece 24 saat kalabilir. Günlük kıyafetinizin içinde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bu ürün herhangi bir hastalığı teşhis, tedavi ya da önleme için geliştirilmemiştir.

---------------

OneMore Painless Night GLU Sağlık Bandı

ŞEKER HASTALARININ DİKKATİNE..

Sağlık Bandı [Painles Night GLU]

%100 Dağal İçereriği ile Vücudu Dengeler ve Rahatsızlıkların Doğal Yolla Giderilmesine Yardımcı Olur.

Sağlık Bandının ana bileşeni KIRMIZI KORE GİNSENGİ;

- İç salgı bezlerinin fonksiyonlarını düzeltip bunlara bağlı hastalıkların tedavisinde yardımcı olur.

- Ginseng, kendiside insülin gibi görev yaparak diabetli (kan şekeri yüksek) hastaların kanında glikoz düzeyini normal sınırlarda tutar.

- Ginseng, Kandaki kortizol hormonunu düşürdüğü için şeker hastalarında rahatlıkla kullanılabilir.

- Ginseng, Diyabete bağlı komplikasyonların oluşmamasına ve oluşanların da giderilmesinde yardımcı olur.

Japon bilim adamı Dr. M. Komura: "Ginseng kanın glikoz seviyesini düşürür. Ginsengin Hipoglisemik etkisi vardır." demektedir.

Yine Japon bilim adamı Dr. H. Okuda Ginsengin insülin benzeri bileşenler içerdiğini belirtmiştir.

DİYABET NEDİR?

Çoğu kişi diyabeti “şeker hastalığı” olarak bilir. Oysa bu, işin sadece bir yanıdır.

Basitçe diyabet dediğimiz diabetes mellitus, kan dolaşım sisteminde yüksek düzeyde glikoz (şeker) yapılanmasıyla görülen kronik bir hastalıktır. Sürekli susamak ve sık sık idrara çıkmak diyabete özgü belirtilerdir. Bu belirtiler pankreasın yetersiz insülin üretmesinden ya da vücut dokularının insülin etkisine direncinden -veya ikisinin bileşiminden- kaynaklanır.

Diyabet gibi kronik bir hastalığın olumlu yanı, diyabetin tedaviye çok iyi yanıt veren bir hastalık olmasıdır. Ayrıca diyabet üzerine muazzam araştırmalar yapılıyor olması, ileri de yeni tedavi yöntemleriyle tanışmaya devam edileceği anlamına gelir.
_ ***
Sindirim sistemi dengesini bozarak birçok hastalığa yol açan şeker hastalığı; dişlerden başlayarak, bağırsak ve rektuma kadar tüm mide ve bağırsak sistemini olumsuz etkilemektedir.

Kan şekerindeki dengesizlik nedeniyle oluşan diyabetin kontrol altına alınması, sindirim sistemi hastalıklarından korunmada önemlidir.
Sindirim sistemi; hücre içi yollar, hücresel düzeyde hormon ve elektriksel uyarıları kullanan mekanizmalardan oluşur. Bunlar da diğer organ ve sistemlerle uyumlu bir şekilde çalışır.

Bu uyumu bozulmasına yol açan, mide sorunlarının ortaya çıkmasını kolaylaştıran ve hastalıkları tetiklediği bilinen birçok faktör bulunmaktadır.
Bunlar; insan vücudunda mekanik ve fizyolojik etkileri olan “helicobakter pylori” adı verilen bir bakteri, sigara ve alkol tüketimi ile bazı ilaçlardır.
Dengesiz ve sağlıksız beslenme, gıdaları az çiğneme, uzun süre aç kalma, mideyi fazla doldurma, uykusuzluk, yorgunluk ve hijyene yeterince dikkat etmemenin de, mide üzerinde olumsuz etkileri bulunmaktadır.

Mide hastalıklarında genetik faktörlerin rolü de büyük önem taşır.
Mide ve bağırsak hastalıklarının ortaya çıkmasında diyabetin de rolü büyüktür.
Şeker hastalığı, sindirim sistemine zarar vererek çeşitli rahatsızlıkları tetiklemektedir.

Diyabet, sistemik bir hastalıktır. Vücutta tüm organ ve sistemleri etkileyebildiği gibi mide ve bağırsak sistemini de ilgilendirir.
Dişler, yemek borusu, mide, ince bağırsak, kalın bağırsak, karaciğer, hatta pankreas ve rektuma kadar tüm sindirim sistemi boyunca şeker hastalığına bağlı etkiler görülebilir.

Kontrol dışı şeker diş çürümelerine yol açar, dişlerin erken yaşta kaybına neden olabilir, ağız içi mantar ve yemek borusunda mantarların oluşumunu da tetikleyebilir.

Kontrol altında olmayan şeker hastalığı, “diyabetik gastroparazı” adı verilen midenin hareketini bozarak; bulantı, kusma ve şişkinliğe neden olur.
İnce bağırsak sisteminde “otonom nöropati” yani şeker hastalığının sinirleri etkilemesi sonucu bağırsak hareketi bozuklukları ve buna bağlı ishaller görülebilir.

Diyabet, bağırsaktaki bakteri artışına da yol açabilir. Şeker hastalığına bağlı karaciğer yağlanması, pankreas enzim eksikleri ve hazımsızlık da ortaya çıkan önemli sağlık sorunlarıdır.

Şeker seviyesinin kontrol altına alınması, şekere bağlı komplikasyonlar ve şekerin yaptığı zararların da ortadan kaldırılmasını sağlar.

Şeker kontrolünde diyet ve egzersizin, diyabet hastaları için önemi büyüktür. Ancak hastalıkta ilaç kullanımının da önemli bir yeri vardır. Gerektiğinde ilaç kullanımı ile en yüksek şeker değerlerinin bile normal seviyelere indirebilir. İnsülin de kullanılabilir ancak insülin tek başına yeterli olmayabilir.

Şeker ancak farklı mekanizmalı tedavilerle birlikte (buna Painless Night GLU' Sağlık bandlarını ekleyebiliriz), egzersiz ve doğru bir diyet ile kontrol altına alınabilir.

Şeker kontrol altında olduğu halde sindirim sistemi şikayetleri varsa mutlaka bir gastroenteroloji uzmanına başvurulmalıdır.

---------------------------------------------------------------------------------

ONE MORE GOOGLE TÜRKİYE ANA SAYFA LİNK'İ :

https://www.onemoreinternational.com/

ONE MORE DOĞAL SAĞLIKLI YAŞAM BANT ÜRÜNLERİNİ TANIYALIM;

HER TÜRLÜ GENEL SAĞLIK SORUNLARIMIZLA İLGİLİ OneMore Painless Night GLU, BANDI

İçeriğindeki Altın Kore Kırmızı Ginseng, Saponinler, Glucosamine ve Gümüş İyonlarını, TTS teknolojisi ile, sağlık açısından faydalarının saymakla bitmeyeceği bu bileşenleri, gözenekler vasıtası ile kılcal damarlara ileterek, vücuda entegrasyonunu sağlar.

Enjeksiyon yönteminden sonra en etkili yöntem olan TTS teknolojisi, önümüzdeki dönemlerde, güvenli olması açısından, enjeksiyon yönteminin de önüne geçecektir. İçeriğindeki bu değerli maddeler ile, OneMore Painless Night GLU’yu, bir şifa deryası olarak adlandırabiliriz.

Kliniğime gelen hastalarıma bizzat kullandırdığım OneMore Painless Night GLU, önümüzdeki yıllarda binlerce kişinin sıkıntısına çözüm olacaktır.

DR MARZİYE DZADAHIDZE

İÇ HASTALIKLARI & AKAPUNKTUR UZMANI

ONEMORE INTERNATIONAL BİLİM KURULU ÜYESİ

Günümüz hayat şartlarından kaynaklanan stresin ve sağlıksız beslenmenin sebep olduğu, bedenimizin hemen her bölgesinde ortaya çıkan ağrıların ve daha birçok hastalığın tedavisinde; içerisinde ihtiva ettiği antik otlar, birtakım iyon, element ve minerallerin TTS (Transdermal Dalga Teknolojisi) ile vücudumuza nüfuz ederek etkisini gösterdiği OneMore Painless Night GLU sağlık bantları, destekleyici anlamda son derece etkili bir üründür.

 

Bilhassa kardiyovasküler sistemde, kan dolaşımını rahatlatması ve bağışıklık sistemini güçlendirmesi sebebiyle, herhangi bir hastalığı olmayan, sağlıklı kişilerin bu bantları kullanmasını özellikle tavsiye ediyorum. Çünkü ‘tedbir her zaman tedaviden ucuzdur.’

Hepinize sağlıklı bir ömür diliyorum…

Dr. DUHA SERTKAYA

---------------------------------------------------------------------------------

ONE MORE GOOGLE TÜRKİYE ANA SAYFA LİNK'İ :

https://www.onemoreinternational.com/

Görüntünün olası içeriği: şunu diyen bir yazı 'PAINLESS NIGHT GLU

UYKUSUZLUK VE PSİKOLOJİK SORUNLARI OLANLAR İÇİN ONE MORE DOĞAL SAĞLIK BANDINI OKUYUP LÜTFEN TANIYALIM.

One More Melatonin Plus İçeriği
Melatonin,

Melatonin ve migren:

Yapılan araştırmalar melatoninin migren üzerinde de olumlu etkisini destekliyor. Düzenli olarak melatonin alan kişilerin daha az migren ataklarına maruz kaldıklarını öne sürüyor bu araştırmalar.

 

Kalbi rahatlatıyor:

Geceleri uykuda kalp daha yavaş atıyor ve kan basıncımız daha düşük. Uyku düzeni bozulduğunda, bu fonksiyonlar da bozuluyor. Melatonin üretiminin zengin olduğu kişilerde beyin kalp atışlarını ve kan basıncını çok daha iyi kontrol edebiliyor.

 

Melatonin tıkalı damarları açıyor:

Melatonin, diğer bütün antioksidanlar gibi, kolesterol seviyesini düşürüyor. Araştırmalar melatonin seviyesi düşük kişilerde tıkalı damar oranının daha yüksek olduğunu gösteriyor. Gece boyunca vücutta melatonin seviyesi yüksekken kanda kan pıhtısı oluşumu çok daha az görülüyor.

 

Kanserle savaşıyor:

Göğüs ve prostat kanserleri hormonlara bağlı. Araştırmalar bu iki tip kanserin de vücuttaki düşük melatonin seviyesine bağlı olabileceğine işaret ediyor. Melatonin hasta kişinin daha rahat ve iyi bir uyku uyumasına yardım ederek vücudun kanserle savaşmasını ve şifa bulmasını kolaylaştırıyor.

 

Moral düzeltici:

Melatonin düzeyi düşük pek çok kişide depresyon görülebiliyor. Depresyonu tedavi edici ilaçların çoğu zaten aynı zamanda melatonin üretimini harekete geçirtici ilaçlar.

 

Bunlarla beraber, migren, Alzheimer, Parkinson, Hipertansiyon ve kanser profilaksisi (meme, karaciğer, beyin) için yararlı olduğu bilinmektedir.

Gül Özü Yağı,

 

 

Gül yağının faydaları

•Cildi kirden, yağdan arındırır.

•Ciltte oluşan güneş ve gebelik lekelerinin görünümünü hafifletir.

•Gözde kanlanma veya göz nezlesi gibi sorunlara iyi gelir.

•Doğal makyaj temizleyicisi olarak kullanabilirsiniz.

•Cildi canlandırır, gençlik kazandırır.

•Gül yağı ile karın bölgesine masaj yapılırsa kabızlık sorunu hafifler.

•Alerjik cilt sorunları, egzama ve açık yaralarda tedavi edici rolü vardır.

•Antiseptik özelliğinden dolayı mikropları öldürmekte etkilidir.

•Ciltte her hangi bir sebeple oluşan kızarıklıkları hafifletir.

•Nefes darlığı, astım, kronik öksürük gibi sorunları azaltır.

•Kas ağrıları, burkulma, ödem gibi sorunlarda gül yağı ile masaj ya da kompres önerilir.

•Sindirim sistemi fonksiyonlarını hızlandırır.

•Huzur verir ve stres durumunda kişiyi rahatlatır.

- Cinsel gücü arttırır ve cinsel isteği kamçılar

- Uykusuzluğa iyi gelir
- Sinirleri yatıştırır
- Merkezi sinir sistemi ve üst solunum sinir sistemini olumlu etkiler
- İshale iyi gelir
- Mide ve bağırsak rahatsızlıklarında tedavi edici etkisi vardır
- Migren ve baş ağrılarında etkilidir
- İştah açar
- Sindirim sistemini uyarır ve yatıştırır
- Kan basıncı düşük olan kişilerin basıncını dengeler
- Siniri zayıf olan kişilerin sinirlerini yatıştırır

One More Melatonin Plus nedir?

Melatonin beynimizde salgılanan bir tür hormondur. Beyinden kan yoluyla bütün vücudumuza kolayca yayılabilir. Bu nedenle de bütün vücudumuzu etkileyebilmektedir.

Uzunca bir süredir faydaları bilinen melatonin son dönemde tekrar gündemde. Uyku düzenleyici ve anti aging etkisi, migrene karşı koruyuculuğu faydalarının sadece birkaçıdır.

 

Hepimiz yüksek miktarda melatonin ile doğuyoruz ve o nedenle uyku süremiz bebeklik dönemimizde çok uzun. Yaşlandıkça, stresten, düzensiz ve inorganik beslenmeden, kirli hava koşularından dolayı azalan melatonin hormonu nedeniyle uyku süremiz kısalırken, uyku düzenimiz de bozulmaya başlıyor.

---------------------------------------------------------------------------------

ONE MORE GOOGLE TÜRKİYE ANA SAYFA LİNK'İ :

https://www.onemoreinternational.com/

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, oturuyor ve yazı

KİLO SORUNU OLANLAR, BİLİNÇLİ KİLO VERMEK İÇİN ONE MORE NİN DOĞAL BANT YÖNTEMİNİ İNCELEYİN LÜTFEN.

ONE MORE BİR İLAÇ VEYA HAP DEĞİLDİR DOĞANIN BİZLERE SUNDUĞU DOĞAL BİR ARMAĞANDIR.

---------------------------------------------------------------------------------

ONE MORE GOOGLE TÜRKİYE ANA SAYFA LİNK'İ :

https://www.onemoreinternational.com/

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve yazı

Fotoğraf açıklaması yok.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, gülümsüyor

Görüntünün olası içeriği: şunu diyen bir yazı 'Bu güne kadar diyet ilaçları, diyet menüleri, ve başka aklıma şeyi yaptım. kilo veremedim. OneMore nedir? OneMore Slim Style'ı en büyük bir ilaç olmayışıdır. içeriğe dayanan yardımlaş- ma üçgenidir. beslenmeyi enerji böylelikle sonuca OneMore Slim amacı,

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, gülümsüyor, yazı

ONE MORE DOĞAL SAĞLIKLI YAŞAM BANT ÜRÜNLERİNİ TANIYALIM;

B12 Plus İçeriği:

B12 vitamininin ana görevi (diğer görevleri yanında) kırmızı kan hücresi üretimi ve merkezi sinir sisteminin korunmasıdır. B12 vitaminini gereğinden fazla almak gibi bir durum söz konusu değildir, çünkü B12 vitamini suda çözünen vitaminler arasındadır ve vücut ihtiyacı olanı aldıktan sonra fazlasını idrar yoluyla sistemden atar. Bu nedenle düzenli olarak alınmalıdır.

 

B12 vitamini eksikliğinde anemi, denge kaybı, bacak ve kollarda uyuşma, karıncalanma, güçsüzlük gibi belirtiler görülebilir.

Vitamin B12

Vitamin B1

B1 Vitamini, (diğer adıyla tiamin), protein sentezi, beyin ve sinir sistemindeki pek çok hayati fonksiyonun yürütülmesi gibi konularda görev alan önemli bir vitamindir

B1 Vitamininin Yararları, vücudun proteinleri kullanabilmesini, karbonhidratlardan enerji üretimini sağlamasıdır. Ayrıca, beyin fonksiyonları ve sindirim sistemi için gereklidir. B1 Vitamini kan hücrelerinin ve sağlıklı bir dolaşım sistemin oluşumuna yardımcı olur. Kalp ve sindirim sisteminin, kaslarının korunmasında rol alır

B1 vitamini eksikliğinde depresyon huzursuzluk, kas güçsüzlüğü, konsantrasyon güçlüğü, bellek zayıflığı, çabuk kızma, ayaklarda karıncalanma, çarpıntı, kabızlık gibi belirtiler görülebilir.

Tiyamin eksikliği zamanla kalp kaslarının zayıflamasına ve dolaşım sistemi bozuklularına, ayrıca sindirim sisteminde sorunlara ve Beriberi hastalığına neden olabilmektedir.

B3 vitamini temel olarak kolesterolün düşürülmesine, kan şekeri düzeyinin korunmasına, hücrelerdeki genetik işlevin devamına ve gıdalar yoluyla alınan yağın işlenmesine yardımcı olur. Ayrıca diğer B kompleks vitaminleri gibi vücutta enerji üretimi için gereklidir.

B3 vitamini duyulan ihtiyaç halsizlik, kas zayıflığı, iştah kaybı, cilt enfeksiyonları ve sindirim sistemi rahatsızlıklarında artabilir.

Vitamin B3

Vitamin E

İnsanda karaciğerin yanı sıra yağlı dokularda, böbrekte, kalpte, kaslarda ve böbrek üstü bezi kabuğunda depolanır. A vitamini, doymamış yağ asitleri ve C vitamini gibi maddelerin oksidasyonunu önleyerek antioksidan özellik gösterir.

Yararları;

En iyi antioksidandır. Belli başlı virüslerin oluşmasını engelleyerek kanser gibi dejeneratif hastalıkların oluşmasını engeller. Hücre zarı ve taşıyıcı moleküllerin lipid kısmını stabilize ederek hücreyi serbest radikaller, ağır metaller, zehirli bileşikler, ilaç ve radyasyonun zararlı etkilerinden korur. Bağışıklık sisteminin aktivitesi için gereklidir. Timus bezini ve alyuvarları korur. Virütik hastalıklara karşı bağışıklık sistemini geliştirir. Göz sağlığı için hayati önem taşır. Retina gelişimi için gereklidir. Belli başlı virüslerin katarakt yapıcı etkilerini önler.

Yaşlanmaya karşı koruyucudur.Belli başlı virüslerin dokular, deri ve kan damarlarında oluşturduğu dejenaratif etkiyi önler.Yaşlanmayla ortaya çıkan hafıza kayıplarını da önleyici etkisi vardır.

Vitamin B3

B3 vitamini temel olarak kolesterolün düşürülmesine, kan şekeri düzeyinin korunmasına, hücrelerdeki genetik işlevin devamına ve gıdalar yoluyla alınan yağın işlenmesine yardımcı olur. Ayrıca diğer B kompleks vitaminleri gibi vücutta enerji üretimi için gereklidir.

B3 vitamini duyulan ihtiyaç halsizlik, kas zayıflığı, iştah kaybı, cilt enfeksiyonları ve sindirim sistemi rahatsızlıklarında artabilir.

Vitamin C

C vitamini; askorbik asit olarak bilinen, suda eriyebilen, insan vücudunda depolanmayan ve fazlası vücuttan ter yada idrar yoluyla atılan bir vitamin türüdür.

Özellikle ateşli hastalıklarda ve zehirlenmelerde vücut direncinin artırılmasına yardımcıdır. C vitamini aynı zamanda kolesterol düşürücüdür, enerji verir.

Folik asit nedir?

 

B vitamini ailesinin bir üyesi olan folik asit, DNA sentezi ve hücre bölünmesi süreçlerinde önemli yeri olan bir vitamindir. Folat ya da B9 vitamini olarak da bilinir.

 

Folik asit ne işe yarar?

 

Folik asit vücutta kan yapımı, yeni hücre oluşumu, DNA sentezi gibi önemli biyolojik süreçlerde rol oynar. Folik asitin damar sertliğini azaltarak kalp krizi, bunama ve felç gibi birçok kötü hastalığın oluşmasını da engellediği bilinmektedir. Hamilelikte, hatta hamilelik öncesinde önerilen folik asit takviyesinin ise anne adayının sağlıklı bir gebelik geçirebilmesi ve bebeğin gelişiminde oluşabilecek sorunların önlenmesi için önemli olduğu düşünülüyor.

---------------------------------------------------------------------------------

ONE MORE GOOGLE TÜRKİYE ANA SAYFA LİNK'İ :

https://www.onemoreinternational.com/

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi

ONE MORE İLE EKLEM AĞRILARINA SON

Eklem Ağrıları, KİREÇLENME ve Glucosamine
(SIVI KAYBI-KIKIRDAK AŞINMASI)

Eklem rahatsızlıkları çok çeşitli olmasına rağmen, özellikle orta yaş ve ileri yaş grubundaki bireyleri etkileyen; diz kireçlenmesi, bel ve boyun ağrıları en sık görülen rahatsızlıklardır Bu rahatsızlıklar; ağrı, şişme, hareket kısıtlılığı, yürüme güçlüğü ve merdiven çıkamama gibi kişinin yaşantısını ciddi düzeyde etkileyen sıkıntılar yapmaktadır. Direkt olarak, hayati risk oluşturmasada, dolaylı olarak vücut sağlığını etkiler, hatta kişiyi kendi başına yetemez hale getirebilir.

Eklem Problemlerinde Painless Night GLU SAĞLIK BANDI hiç bir risk oluşturmadan, kolay uygulanabilirliği ile kişinin eklemlerinde oluşturduğu iyileşmeyle hayat kalitesini yükseltir.

Eklem Ağrıları için Glucosamine

Glucosamine eklem ağrılarının ve kireçlenme gibi hastalıkların tedavi sürecinde etkili rol oynar.

Glucosamine, denizde bulunan kabuklu hayvanlardan elde edilen bir amino-şeker maddesidir. (Kalamar karides istakoz)
Son yıllarda fazlasıyla gündemde olan glucosamine maddesi spor sonrası oluşabilen eklem ağrılarında oldukça etkilidir.
Eklemler ve kalça ağrılarının tedavisinde kullanılır.

Glucosamine Eksikliği ve Sonuçları

Glucosamine insan bünyesi içerisinde doğallığında bulunan bir maddedir. Eklemlerin çevresinde bir koruyucu görevi gören glucosamine, dokuları oluşturan maddelerin bir parçası olarak görev alır. Bünyemizdeki proteoglikanları besleyen bir aminoasittir ve bu proteoglikanlar, insanın eklemlerini sarar ve bir sünger görevi görürler.

Eğer ki vücutta glucosamine eksikliği var ise eklemler tam olarak korunamaz ve sağlıklı kalamazlar. Eksiklikten oluşan sorunların çözümü için gerekli miktarda glucosamine edinilmelidir. Aksi takdirde tehlikede olan eklemlerde bir süre sonra ciddi rahatsızlıklar meydana gelebilir.

Glucosamine eksikliği sonucunda eklemleriniz korunamaz hale gelir ve akabinde birçok yan etki ile karşı karşıya gelebilirsiniz.
İnsan yaşlandıkça kıkırdak yapısı yıpranır ve bunun sonucunda ise kendi kendine yeteri düzeyde glucosamine üretemez hale gelir. Yeteri düzeyde glucosamine üretememesi ciddi problemlere yol açar.

---------------------------------------------------------------------------------

ONE MORE GOOGLE TÜRKİYE ANA SAYFA LİNK'İ :

https://www.onemoreinternational.com/

 
 

Görüntünün olası içeriği: yazı

ÇOK AĞRIM VAR DİYENLER

Çok ağrim var.Artik dayanamiyorum diyorsanız neden ONE MORE painssles glu denemiyorsunuz.

Ana ham maddesi kore kirmizi ginseng kaslarda ve dokularda enerji oluşturur.Bağışiklik sistemi ve kan dolaşimini duzene koyar. En hızlı hücre yenileme özelliģi var..siparis ve bilgi için mesaj atmaniz yetrlidir...

Görüntünün olası içeriği: yazı

ONE MORE BANTLARI İLE İLTİHAPLI ROMATİZMA,

LÜTFEN BİLGİLENMEK İÇİN RESMİN ÜZERİNE TIKLAYARAK İLGİLİ VİDEOYU İZLEYİNİZ.

---------------------------------------------------------------------------------

ONE MORE GOOGLE TÜRKİYE ANA SAYFA LİNK'İ :

https://www.onemoreinternational.com/

ONE MORE İLE EPİLEPSİ DE MUCİZELER

LÜTFEN BİLGİ EDİNMEK İÇİN RESMİN ÜZERİNE TIKLAYARAK VİDEOYU İZLEYİNİZ..

---------------------------------------------------------------------------------

ONE MORE GOOGLE TÜRKİYE ANA SAYFA LİNK'İ :

https://www.onemoreinternational.com/

 

SAĞLIKLI BİR UYKU İÇİN ONE MORE MELATONİN BANTLARI KULLANIN

One More International'ın uyku kontrolü ve anti-aging konusundaki devrim niteliğindeki , alanındaki tek mucizevi ürünü olan One More Melatonin Plus'ı Sayın Dr. Cevdet Duha SERTKAYA anlatıyor.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN LÜTFEN RESMİN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...

---------------------------------------------------------------------------------

ONE MORE GOOGLE TÜRKİYE ANA SAYFA LİNK'İ :

https://www.onemoreinternational.com/

2014 yılında Global Başkanımız Sayın Mustafa Erdil ve 2. Başkanımız Sayın Sevcihan Erdil’in bireysel girişimleri ile hayata geçen One More International organizasyonu ilk tanıtım toplantısını 30 Ağustos 2014 yılında gerçekleştirmiştir. Bu fikrin ortaya çıkmasında toplamda 30 yılın üzerinde Network Marketing deneyimi ve kaliteyi müşterilerine sunmayı amaçlayan inovatif ürünlerin de büyük etkisi olmuştur.

Mevcutta medikal alanda müşterilerinin yaşam kalitelerini arttırmayı hedefleyen One More International organizasyonu gelinen süreçte 130.000 üzerinde bireysel dağıtımcı (distribütör) ve 3.500.000’in üzerinde ürünlerini kullanan müşteri portföyü ile birlikte şimdiye kadar önemli başarılara imza atmıştır.

Global Başkanımızın “Şirketimizin en büyük değeri her bir distribütörünü ve müşterisini bir aile üyesi olarak görmektir.” şiarı tüm şirketin damarlarına işlemiş ve bu noktada yenilikçi bir anlayışında hüküm sürmesini sağlamıştır. Gelecek dönemde piyasaya sürülecek olan yeni ürün gamları ile birlikte sektördeki varlığını güçlendirmeyi hedefleyen One More International organizasyonu tüm dünyada adı geçen bir marka olma konusunda emin adımlarla ilerlemektedir.

Vizyon: Tüm dünya halklarının bireysel olarak maddi ve manevi yönde yaşam kalitelerini arttırmak
Misyon: Dünyada var olan tüm ülkelere ürünlerini ve sistemini taşımayı başarmış, kaliteli ve inovatif bir marka olmak.
Değerler: Her bir katılımcımızın memnuniyeti bizim için en üst değerdir. Tüm dünya halklarını birbirlerine eşit tutarız. Kazanç planımızda herkes eşit ve aynı haklara sahiptir. Dünyada hayvanlar üzerinde deney yapmadığımızı ve yapmayacağımızı beyan ederiz. İnovatif ürün gamımızı her geçen gün geliştirmek. Yaşam kalitemizi doğrudan dokunuşlarla arttırmayı hedeflemek.
One More International

Isparta ve Burdur için iletişim: 05368389872

 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü