Gündem

Gündem Haberleri

Onur İttifakına STKlardan destek

Onur Hareketi Lideri Yaşar Aydın, Sivil Toplum Kuruluşlarının Onur İttifakı’na destek olduğunu ve 36 STKnın harekete katılım sağladığını söyledi.


Gündem 5.10.2021 14:30:00 0
Onur İttifakına STKlardan destek

BURSA(İGFA)-  Onur İttifakı’na Türkiye genelinde faaliyet gösteren 36 STK daha katılım gösterdiği belirtildi. Katılan STK'lar,  Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Yaşar Aydın’ı destekleyeceklerini söyledi. 

Onur İttifaki Lideri Yaşar Aydın,"Artık Onur İttifakına katılımlar çığ gibi oluyor. Anadolu, kendisini Onur İttifakı’nda buldu. Gittiğimiz her yerde ve çaldığımız her kapıda açılan yüzler, bizde kendilerini gördü. Güveni, samimiyeti, derdi, kederi, umudu ve kurtuluşu gördü. Bu umut, bu güven bizi başarıya ulaştıracak anahtar olacak. Biz bu Cumhurbaşkanlığı seçimlerini alacağız! Aksini söyleyen varsa Onur İttifakı’na olan katılımlara ve bize verilen desteğe baksın yeter.” dedi.


Düzce'de 'dur' ihtarına uymayan sürücüyle kovalamaca Düzce'de 'dur' ihtarına uymayan sürücüyle kovalamaca
İzmit'te 'mezarlık yeri' algısına 'dini tesis satışı' göndermesi İzmit'te 'mezarlık yeri' algısına 'dini tesis satışı' göndermesi
Hayvan sayısı arttı, fiyatlar düştü Isparta’da hayvan sayısının artması ve ete talebin azalması nedeniyle kırmızı et fiyatlarında düşüş yaşandı.
Çalışanların beklediği müjdeyi Bakan Işıkhan verdi! Esnek çalışma modeli geliyor Çalışanlar dikkat! Uzaktan ve esnek çalışmada düzenleme sinyali Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan geldi. Işıkhan, "Çalışma Genel Müdürlüğümüz bu konuda mevzuat düzenlemelerini gerçekleştiriyor." dedi.
TEFENNİ'DE MİNİKLERE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ TEFENNİ'DE MİNİKLERE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ